Trabzonspor'un istediği Roozbeh Cheshmi'nin transferinde flaş gelişme!

Trabzonspor'un istediği Roozbeh Cheshmi'nin transferinde flaş gelişme!
Şampiyonluk iddiasını sonuna kadar sürdürmek isteyen Trabzonspor, birçok isim için girişimlere başlamıştı. O futbolculardan biri de Esteghlal'de forma giyen Roozbeh Cheshmi idi. İranlı futbolcunun transferinde önemli bir gelişme yaşandı.

Süper Lig'de ilk yarının son üç maçında odaklanan Trabzonspor'da transfer çalışmaları da başladı. Belirlenen isimler üzerinden ilk temasları kuran bordo mavililer, ocak ayında hareketli bir dönem geçirecek. Teknil direktör Ünal Karaman'ın raporu doğrultusunda İran'ın Esteghlal takımında forma giyen ve hem stoper hem de ön liberoda oynayabilem Roozbeh Cheshmi listeye eklendi ve teklif yapıldı. Geçtiğimiz haftadan bu yana önemli sorunlarla boğuşan Tahran ekibinde bir gelişme daha yaşandı.
 


Hem teknik direktör hem de başkan gitti!

Bu sezon gösterdiği performansla lider olan ve şampiyonluğun en iddialı ekibi konumunda bulunan Esteghlal'de geçtiğimiz hafta Andrea Stramaccioni ile finansal problemlerden dolayı yollar ayrılmıştı. Zaman zaman sivri eleştirileri ile de dikkat çeken İtalyan antrenörün ardından taraftarlar kulüp binası önünde protesto gerçekleştirmiş ve kulüp başkanı Amir Hossein Fathi'nin istifasını istemişti. Fathi bu sabah istifasını açıkladı ve kamuoyu ile bu haber paylaşıldı. Kendisinden boşalan koltuğa ise büyük ihtimalle Ali Fathollahzadeh oturacak. Teknik direktörlüğe de kulübün efsane oyuncularından Farhad Majidi'nin getirilmesine kesin gözle bakılıyor.

roozbeh cheshmi


Satışa onay verecekler

Trabzonspor'un teklifte bulunduğu Cheshmi için yeni yönetim karar verecek. Ekonomik problemlerle boğuşan Tahran temsilcisinde sezon sonu takımdan ayrılması halinde para kazanılamayacak Cheshmi için izin verileceği öğrenildi. İranlı futbolcu sezon başında takımıyla bir yıllık anlaşma sağlamıştı. BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.