Trabzonspor'un listesindeki Vitor Hugo için Palmeiras'tan açıklama!

Trabzonspor'un listesindeki Vitor Hugo için Palmeiras'tan açıklama!
Süper Lig'in başlamasına ve Beşiktaş derbisine çok az bir süre kala hala stoper takviyesi yapmayan Trabzonspor'da gündeme birçok isim gelmeye devam ediyor. Bordo mavililerin Palmeiras forması giyen Vitor Hugo ile de görüştüğü iddia ediliyordu. Yeşil beyazlı ekibin yardımcı antrenörlerinden Maurício Copertino, gazetemize deneyimli oyuncu hakkında açıklamalarda bulundu.

Majid Hosseini, Edgar Ié, Gaston Campi ve Manuel Da Costa ile yollarını ayıramayan Trabzonspor'da stoper mevkisine getirilmesi planlanan isim de imzayı atamadı. Son çare olarak Da Costa'nın sözleşme feshi görülürken birçok oyuncunun adı da bordo mavili takımla anılmaya devam ediyor. Bu isimlerden biri de bir dönem İtlaya'da da forma giymiş ve şu anda Palmeiras'ta top koşturan Vitor Hugo olmuştu. 29 yaşındaki oyuncunun Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı ve forma giyebileceği bir kulüpte oynamak istediği yazılmıştı. Palmeiras Teknik Direktörü Vanderlei Luxemburgo'nun yardımcılarından Maurício Copertino, deneyimşi stoper hakkında konuştu.

'Ona ihtiyacımız var'
Bu sezon birçok kategoride mücadele ettiklerini ifade eden Copertino, Vitor Hugo için; 'Onun veya kulübün yaptığı pazarlıklardan haberdar değilim. Hem ben hem de Vanderlei Luxemburgo onunla çalışmaktan çok memnunuz. O da burada olmaktan ve oynamaktan çok memnun. Ama kalacağını düşünüyorum. Çok önemli bir oyuncu. Libertadores ve lig olmak üzere birçok maça çıkacağız. Farklı turnuvalar da var. Bu sebeple kendisine ihtiyacımız olacak' ifadelerini kullandı.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.