Trabzonspor'un Masouras ısrarı sürüyor! İşte gelinen nokta...

Trabzonspor'un Masouras ısrarı sürüyor! İşte gelinen nokta...
Antalyaspor'a yenilmesine rağmen rakiplerinin kaybıyla haftayı en hafif hasarla atlatan Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Koyuassi'yi kadrosuna katan Fırtına'da bir kanat oyuncusu için daha girişimler sürerken gündem maddesi Masouras.

Jean Evrard Kouassi ile 3.5 y ıllık anlaşma yaparak ocak ayındaki tescil dönemine hızlı bir giriş yapan Trabzonspor'da harekat deva  mediyor. Abdullah Avcı'nın isteği doğrultusunda yürütülen operasyonda toplantı üzerine toplantı gerçekleştiriliyor ve eksikler ele alınarak giderilmeye çalışılıyor.

Son oynanan Antalyaspor maçında alınan yenilginin sebepleri masaya yatırıldı ve bu sonuca zemin hazırlayan noktalar üzerinden değerlendirme yapıldı. Ayrıntılı şekilde yapılan görüşmelerde özellikle kanat oyuncuları üzerinde duruldu.



Şartlar zorlanıyor

Transfer komitesi, kısa sürede takviyeleri yapabilmek için de girişimlerin iyice hızlandırması yönünde karar aldı. Bu arada ilk hedef Masouras. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın listesinin en üst sırasında yer alan Yunan oyuncu için şartlar da ciddi şekilde zorlanıyor.

Olympiakos'un ilk görüşmelerde 10 milyon Euro'dan açtığı kapıyı 7 milyon euro seviyesine kadar indirdiği öğrenilirken, Trabzonspor'un ise taksitler halinde olacak şekilde 5 milyon euro'nun üzerine çıktığı ifade edildi.

27 yaşındaki Masouras'ın menajeriyle iletişimin aralıksız sürdüğü de öğrenildi. 1.84 boyundaki futbolcunun kulübü ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.