Trabzonspor'un sol bek transferinde bereket! Mevcut adaylara iki isim daha eklendi

Trabzonspor'un sol bek transferinde bereket! Mevcut adaylara iki isim daha eklendi
Peres ve Gervinho hamleleri ile sezona başlayan Trabzonspor'da odak noktası sol beke çevrildi. Koita ile sözleşme imzalamaya hazırlanan bordo mavililerde takviye yapılmak üzere görüşülen veya menajerler tarafından önerilen isimlere yenileri eklendi.

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda Marlon ile anlaşmasını uzatmayan Trabzonspor'da yeni sol bekin kim olacağı sabırsızlıkla bekleniyor. Umut Meraş ile açılan transfer sezonunda Birger Meling ismi de yüksek sesle zikrediliyordu. Fransa'dan istediği sonucu henüz alamayan Fırtına rotasını Almanya'ya çevirdi. Hem de tanıdık bir kulübe...

Leipzig'in kapısı çalındı

Sörloth'u transfer ederek Trabzonspor'a milyonlarca avro kazandıran RB Leipzig sol bek trabsferinin adreslerinden biri oldu. Fanatik'ten Safa Can Konuksever'in haberine göre Bordo-Mavililer, 2023’e kadar Alman kulübüyle sözleşmesi bulunan Saracchi’yi kiralamak için nabız yokladı ancak beklemeyen bir cevap alındı. Bundesliga ekibi, “Satmayı düşünüyoruz. Fiyatı 6 milyon Euro” yanıtını verirken, Trabzonspor beklemeye geçti.

Wendell sürprizi

Almanya'da transfer edilmesi ya da kiralanması için görüşmelere başlanan isimlerden biri de Wendell oldu. Leverkusen'de forma giyen 27 yaşındaki Brezilyalı sol bek için girişimler en kısa zamanda başlayacak. Menajerlerin de yoğun bir mesai ile Türkiye'ye getirmek istediği sambacı için 4 milyon euro civarında bütçe ayrıldı. Eğer olumsuz yanıt alınırsa satın alma opsiyonlu kiralama yöntemi üzerinden pazarlıklara devam edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.