Trabzonspor'un transfer hamlesi Dino Hotic için Edin Visca garantisi

Trabzonspor'un transfer hamlesi Dino Hotic için Edin Visca garantisi
Ocak ayı bitmeden kadrosuna takviye yapmayı planlayan Trabzonspor'da birçok isim gündemde bulunuyor. Bordo mavililerin listesindeki yıldızlardan biri de Dino Hotic. Sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalacak olan Edin Visca, vatandaşı için garanti vererek transfer edilmesi halinde tam katkı vereceğini dile getirdi.

Hatayspor maçında yaşadığı sakatlıktan aylar sonra sahalara dönüp bu kez de Fatih Karagümrük mücadelesinde ikinci kez yeşil çimlerden uzak kalan Edin Visca'nın dönüşü bir hayli geç olacak. Boşnak futbolcunun yerine Lahtimi opsiyonunu artık düşünmeyen Abdullah Avcı, yeni bir isim alınması konusunda yönetime rapor verdi.  Cercle Brugge forması giyen 27 yaşındaki Dino Hotic, Edin Visca’nın Bosna Hersek Milli Takımı’ndan arkadaşı.


22 maçta 4 gol

Trabzonspor’un yıldızı, Hotic konusunda teknik direktör Abdullah Avcı’ya olumlu referanslar verirken, vatandaşının hem kanatta hem de orta alanda takıma katkı sağlayabileceğini ve çok yönlü bir oyuncu olduğunu söyledi. Piyasa değeri 1.8 milyon Euro olarak gösterilen Hotic’in sezon sonunda Belçika ekibiyle kontratı bitiyor. Fırtına, uygun bir bonservis bedeliyle transferi çözmeyi hedefliyor. Bu sezon çıktığı 22 lig maçında 4 gol, 1 asistlik katkı sağlayan Hotic, Bosna Hersek Milli Takımı ’nda ise şu ana kadar 4 karşılaşmada görev aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.