Trabzonspor'un yeni kaleci adayı Alexandros Paschalakis kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı

Trabzonspor'un yeni kaleci adayı Alexandros Paschalakis kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı
Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye hazırlanan Trabzonspor'da en önemli mevki belki de kale. Uğurcan Çakır'ın gösterdiği sıra dışı performans sonrasında Avrupa'ya gitmesine kesin gözle bakılırken diğer yandan yerini doldurma çalışmaları da sürüyor. Bordo mavililerin son olarak Alexandros Paschalakis ile irtibata geçtiği ve Yunan file bekçisini transfer etmek istediği öne sürüldü. Peki, Trabzonspor'un yeni kaleci adayı Alexandros Paschalakis kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oyna

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri... Kadrosunda Bakasetas ve Siopis'i bulunduran Trabzonspor'a bir Yunan oyuncunun daha geleceği iddia edildi. Son olarak PAOK kalesini koruyan Alexandros Paschalakis'in bordo mavililerin listesine girdiği ve temasların başladığı öne sürüldü. Deneyimli oyuncunun sezon sonunda kontratının bitecek olması da avantaj olarak gösteriliyor. Uğurcan Çakır sonrasında kaleye kime emanet edileceği merak konusuydu ve bu söylenti taraftarları da heyecanlandırdı. Peki, Trabzonspor'un yeni kaleci adayı Alexandros Paschalakis kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde.



Araplar da istiyor

Yunanistan'da yayın yapan Onsports isimli web sitesinin iddiasına göre Alexandros Paschalakis, PAOK'tan ayrıldı ve Avrupa'da kalma hedefiyle bir sonraki takımını arıyor. Araplar kendisine maddi anlamda iyi bir teklif yapmasına göre ailevi nedenlerden dolayı Avrupa'da kalmak istiyor. Son günlerde Trabzonspor'un radına girdi ve buraya gidişi de ciddi şekilde gündemde. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması, Türkiye'nin yakınlığı ve elbette Bakasetas ile Siopis'in bulunması da kendisi için avantaj. Karadeniz temsilcisinin Uğurcan Çakır'dan sonra kaleyi emin ellere teslim etmek için çalıştığı dile getirildi.

Alexandros Paschalakis


Alexandros Paschalakis kimdir?

Alexandros Paschalakis (d. 28 Temmuz 1989, Atina) Yunanistan Milli Takımı'nda forma giymiş kalecidir. 28 Temmuz 1989 tarihinde Yunanistan'In başkenti Atina'da doğdu. AEK ve Olympiakos alt yapısından sonra sırasıyla GS Ilioupolis, APO Levadiakos, PAEEK, Panthrakikos, PAS Gianna ve PAOK Selonika formaları giydi. Bu sezon çıktığı 54 maçta kalesinde 48 gol yerken 20 karşılaşmada rakiplere geçit vermedi. 4 bin 920 dakika sahada kaldı. Yunanistan Milli Takımı kalesini 3 kez korudu. 1.97 boyundaki kalecinin kariyerinde 1 Yunanistan ligi, 3 de Yunanistan Kupası şampiyonluğu bulunmaktadır. Kariyerinde 224 maçta forma giydi. Güncel piyasa değeri 800 bin euro.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.