Trabzonspor'un yeni stoperi ne zaman gelecek? Taraftar sabırsız

Trabzonspor'un yeni stoperi ne zaman gelecek? Taraftar sabırsız
Bilal Başacıkoğlu sonrasındaki son hamlesi merak edilen Trabzonspor'da şu ana kadar stoper alınmaması taraftarın canını sıktı. Bu haftayı bay geçiren Fırtına'da eğer defansa takviye yapılmazsa tepkilerin yükselmesi bekleniyor.

Ocak ayı transfer döneminde kadrosuna mutlaka bir stoper takviyesi yapılması kararı alındı ancak henüz somut bir girişim yok. Sigurdsson'u Kopenhag'a çeviren bordo mavililere birçok isim de öneriliyor. Ivanildo Fernandes'in ayrılması sonrası çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da en sıcak isim şu anlık Manuel da Costa. Faslı oyuncunun Suudi Arabistan'dan ayrılması sonrası üçüncü kez Türkiye kariyeri için hazır olduğu öğrenildi. Diğer bir yandan da Manoel'in kulübü Cruzeiro'dan tecrübeli oyuncuyu kiraladıkları yönünde bir açıklama geldi ancak yönetim kesin bir dille sambacıyı reddetti. Yeni antrenörün getirmek istediği iddia edilen Ampadu'nun da ismi dillendirilmeye başlandı.

Tepki var
Sosyal medyada Hosseini, Hüseyin Türkmen ve Campi'den oluşan defans hattına bir transfer gerektiğini belirten bordo mavili taraftarlar, kritik Fenerbahçe maçı öncesinde henüz kimsenin alınmamasının şampiyonluk yarışında da kendilerini geride bırakacağını düşünüyor. Trabzonspor defans konusunda verdiği pozisyonlarla birçok kez öne geçtiği maçta puan kaybetmişti. Yeni stoperin bu hafta içerisinde transfer dönemi bitmeden gelmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.