Trabzonspor'un yeni transferi İstanbul'a geliyor! Jean Evrard Kouassi kimdir?

Trabzonspor'un yeni transferi İstanbul'a geliyor! Jean Evrard Kouassi kimdir?
Süper Lig'de en yakın rakibi Konyaspor'un 12 puan gerisinde olan Trabzonspor, transferde hızlı bir başlangıca imza atmış ve jean Evrard Kouassi ile her konuda anlaşmaya varmıştı. Fildişili oyuncu bugün İstanbul'da olacak. Peki, jean Evrard Kouassi saat kaçta İstanbul'a gelecek? jean Evrard Kouassi kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı ve mevkisi ne? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Şampiyonluk yarışında puan kadar psikolojik olarak da üstünlük kuran Trabzonspor, transfer konusunu da uzatmadan tamamlamak için kolları sıvadı ve ilk hamlesini Çin'den yaptı. Gelecek ay sözleşmesi bitecek olan Jean Evrard Kouassi ile el sıkışan bordo mavililer, Afrikalı futbolcuyu bugün İstanbul'a getiriyor. Koronavirüs sebebiyle girdiği tıbbi testlerden geçtikten sonra uçağa binen 27 yaşındaki kanat oyuncusu bugün öğleden sonra İstanbul'da olacak. Peki, Jean Evrard Kouassi saat kaçta İstanbul'a gelecek? jean Evrard Kouassi kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı ve mevkisi ne? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Jean Evrard Kouassi saat kaçta İstanbul'a gelecek?

Trabzonspor'un yeni transferi olarak gerçekleştireceği son görüşme sonrasında kendisini bordo mavili kulübe bağlayan imzayı atması beklenen Jean Evrard Kouassi Çin'den yola çıktı. Dün yaptığı paylaşımın ardından Deneyimli fubtolcunun bugün 16.30'da İstanbul'da olması bekleniyor.


jean evrard kouassi


 

Jean Evrard Kouassi kimdir?

Zokora, Sol Bamba ve Gervinho'dan sonra Trabzonspor'un dördüncü Fildişili futbolcusu olan Jean Evrard Kouassi sol kanat, sağ kanat ve santrfor mevkilerinde oynamaktadır. 1,80 cm boyundaki Afrikalı oyuncu 25 Eylül 1994 tarihinde Fildişi Sahilleri'nin N'damien kentinde doğmuştur. Futbola da ülkesi takımlarından Moussou FC'de başladı. Hajduk Split'in keşfi olarak Hırvatistan'ın yolunu tuttu. 73 karşılaşmada attığı 17 golün yanı sıra yaptığı 12 asistle dikkat çekmeyi başrdı. Çin'in en önemli takımlarından biri olan Shanghai Port'un yolunu tuttu. 2 milyon euro bonservis ödenen Kouassi burada 48 karşılaşmaya çıktı ve toplamda 18 gole katkıda bulundu. En önemli performansını ise Wuhan FC'de gösterdi. 105 maçta 48 gol atan ve 23 gole de asistle yardımcı olan tecrübeli futbolcu, milli takımda ise sadece 6 kez oynayabildi ve rakip fileleri 1 defa havalandırdı. Piyasa değeri 2.2 milyon euro.


jean evrard kouassi


 

Jean Evrard Kouassi'nin oyun stili nasıl?

Ülkemizde forma giyen pek çok Afrikalı oyuncu gibi hızı ile ön planda olan Kouassi, defans arkasına yaptığı koşularla denge bozabilecek bir isim. Kapalı savunmalar karşısında çilingir olabilecek bir isim gibi gözüken 27 yaşındaki futbolcu bunun yanı sıra uzak köşeye yaptığı vuruşlarla estetik gollere de imza atabiliyor. Bitiriciliği yönünde sosyal medyada bir nebze eleştiriler var ancak bunu da forma giydikten sonra performansıyla ortadan kaldırabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.