Trabzonspor'un yeni transferi Jorge Djaniny Tavares Semedo kimdir?

Trabzonspor'un yeni transferi Jorge Djaniny Tavares Semedo kimdir?
Transfer döneminin sonlanmasına günler kala Trabzonspor bir satnrafor takviyesi daha yapmak üzere. Bordo mavililer Suudi Arabistan'da Al-Ahli forması giyen Jorge Djaniny Tavares Semedo'yu renklerine bağladı. Peki, Jorge Djaniny Tavares Semedo kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Oynadığı takımlar ve kariyeri haberimizde.

Şampiyonluk adaylarından Trabzonspor'da bir transfer daha gerçekleşiyor. A Spor'un haberine göre Fırtına, daha önce Portekiz'de oynayan ve iki sezondur da Cidde ekibi Al-Ahli formasını terleten Djaniny ile anlaşmaya vardı. Yeşil Burun Adaları vatandaşı futbolcunun önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelmesi bekleniyor. Bu transfer taraftarları da heyecanlandırdı. Birçok kişi golcü oyuncunun kim olduğunu araştırıyor. Peki, Jorge Djaniny Tavares Semedo kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Oynadığı takımlar ve kariyeri haberimizde.


Djaniny kimdir?

Trabzonspor'un yeni transferi olan Afrikalı futbolcunun tam adı Jorge Djaniny Tavares Semedo'dur. 21 Mart 1991 tarihinde Santa Cruz'da doğmuştur. Futbol hayatına Valense'de başlayan ve Leira'da oynadıktan sonra Benfica tarafından keşfedilen 29 yaşındaki futbolcu Olhanense ve Nacional'de de forma giymiştir. 2014-2015 sezonunda ilk yurt dışı deneyimini Santos Laguna ile yaşayan golcü futbolcunun son durağı ise 10 milyon 250 bin euro karşılığında Al Ahli oldu. Kariyerinde 2 Meksika Ligi şampiyonluğı bulunmaktadır. 1.90 boyundaki santrafor Suudi Arabistan ekibi ile çıktığı 56 maçta 32 gol atıp 10 da asist yaptı. Güncel piyasa değeri ise 5 milyon euro. Yeşil Burun Adaları Milli Takımı'nda ise 31 kez sahaya çıkıp 7 defa rakip fileleri sarstı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.