Transfer bombası patlıyor! Joel Matip Süper Lig'e doğru... Jürgen Klopp'tan açıklama geldi

Transfer bombası patlıyor! Joel Matip Süper Lig'e doğru... Jürgen Klopp'tan açıklama geldi
Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermek isteyen Süper Lig'in dev takımları çalışmalarına başladı. Son günlerde ise Joel Matip iddiası gündeme bomba gibi düştü ve gelecek sezon Türkiye'de oynayabileceği öne sürüldü. Yıldız isim için açıklama yapıldı.

Ülkemizi Avrupa'da temsil etmek ve gelecek sene de şampiyonluk yarışında yer almak isteyen Süper Lig'in dört büyük takımının transfer savaşı da başladı. Ekipler birbirinin önüne geçebilmek adına kıran kırana bir yarışa girerken diğer yandan zaman zaman aynı oyuncular üzerinde de buluşabiliyorlar. Draguş'ta Beşiktaş ile Trabzonspor, Cihan Çanak'ta ise Galatasaray ve Fenerbahçe'nin olduğu gibi pek çok isim yazılabilir. Ancak bu kez adı geçen futbolcu kariyeri kupalarla dolu, yüzlerce maça çıkmış bir isim.

Joel Matip gelebilir

Fenerbahçe'nin 2016'dan bu yana Liverpool forması giyen Joel Matip'i istediği öğrenildi. Kamerun asıllı Alman futbolcuyu listesine alan sarı lacivertliler, sakatlık raporuna göre hareket edecek. Eğer istenen seviyede bir süreç görünürse görüşmeler başlayacak. Ayrıca farklı takımların da ilgisinin bertaraf edilmesi için gayet gösterilecek.

Klopp'tan açıklama

Sezonu kapatan Matip için İngiliz ekibinin teknik direktörü Jürgen Klopp geçtiğimiz günlerde şu açıklamayı yapmıştı; "Joel koşuyor ama bundan nefret ediyor! Ancak tekrar koşabiliyor, bu iyi bir şey. Sanırım sakatlandığından bu yana en iyi an bu çünkü başlangıçta çok acı vericiydi, Onun için çok acı vericiydi ama bunu atlattı ve artık ağrısı yok. Bunların hepsi zaman alıyor, Sezonun geri kalanında oynayacağını düşünmüyorum"

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.