Transferde bombaları patlatan Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden!

Transferde bombaları patlatan Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden!
 DAMGA Editörü
Transferde yoluna tüm hızı ile devam eden Fenerbahçe'de imzaların atılmasının ardından şimdi de ayrılık mesaisi başladı. Takımla ilişkilerinin kesileceği isimler belli oldu. İşte detaylar...

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Türkiye Kupası'nı aldıktan sonra yeni sezonun transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, ilk olarak Glasgow Rangers'tan ayrılan Ryan Kent ile 4 yıllık kontrat imzalamıştı. İngiliz kanat oyuncusunun ardından bu kez de Edin Dzeko İstanbul'a getirildi. Boşnak oyuncu 4.2 milyon eurodan 2 senelik sözleşmeye imza atarak kendisini sarı lacivertli kulübe bağladı. Şimdi ise kontenjan açısından zorluk yaşanmaması adına 2 yabancının yanı sıra 1 yerli futbolcunun ayrılması bekleniyor. Detaylar haberimizde.

willian-arao.jpg

Yeterli olamadı

Geçen sezon Jorge Jesus'un takıma getirdiği isimlerden biri olarak ön plana çıkan Willian Arao, beklentileri karşılayamadı. Orta alanda her ne kadar süre alsa da taraftarlar tarafından çoğu zaman eleştirilen deneyimli futbolcu için sarı lacivertliler 3 milyon euro bonservis ödemişti. Sambacı 31 karşılaşmada 4 asistlik performans sergilemişti. Şimdi ise ülkesinden teklifler olduğu iddiası medyada yer alıyor. Özellikle eski kulübünü Flamengo'nun devreye girdiği yönünde söylentiler söz konusu.

samatta.webp

Samatta komşuya gidiyor

Belçika'daki bir macerasında daha şampiyonluk kaçıran Mbwana Samatta için İstanbul günleri sona erdi. Fenerbahçe'nin kadroda tutmayı düşünmediği Tanzanyalı forvete PAOK talip oldu. Deneyimli oyuncunun kısa süre içerisinde sağlık kontrolünden geçerek Yunan ekibiyle sözleşme imzalanması bekleniyor.

serdar-dursun.jpg

Serdar Dursun'da geri sayım

Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana sıklıkla eleştirilen Serdar Dursun için de Kadıköy macerasının sonu geldi. Umut Nayir ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayan Kanarya, milli futbolcuyla yollarını ayıracak gibi gözüküyor. Deneyimli forvete gelecek teklifler konusunda da kolaylık sağlanacak. Serdar'a yurt içinden ve Almanya'dan talipler olduğu biliniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.