Transferde öncelik ahlak

Transferde öncelik ahlak
Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak ve hedefini bir adım daha yukarı çıkarmak isteyen Büyükçekmece Basketbol'da Sportif Direktör Serdar Çağlan açıklamalarda bulundu. Çağlan; 'Ailemize uygun, ahlaklı ve fair play ruhu taşıyan oyuncuları transfer edeceğiz' dedi

Büyükçekmece Basketbol Sportif Direktörü Serdar Çağlan gelecek sezon daha önceki yıllarda ortaya koyulan hedef ve vizyon doğrultusunda kulübün çalışmalara başladığını ve bütçeye uygun transferlerle takım oluşturacaklarını açıkladı.

Serhat Hoca hayırlı olsun
Beş senelik Özhan Çıvgın döneminin geçtiğimiz haftalarda sonlanmasının ardından baş antrenörlük koltuğuna geçen Serhat Şehit'e övgü dolu sözler dile getiren Çağlan; “Baş antrenörlük konusunda genç ve yetenekli ama tecrübeli. Bizden biri olan Sayın Serhat Şehit ile uzun soluklu bir yolculuğa adım attık. Tekrar kendisine ve Büyükçekmecemize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Taraftarımızı sevindireceğiz
Özhan Çıvgın'ın yanısıra İlan Karaman ve Erving Walker'ın da Karşıyaka ile anlaşmasıyla güç kaybeden Büyükçekmece Basketbol'da transferin şekillenecğini ve kadro oluşturmaya başladıklarını anlatan Serdar Çağlan; “Bizler bilgimizi, tecrübemizi, disiplinli çalışmamızı, eksik kaldığımız yerde inancımızı ve her zamanki gibi inadımızı koyduğumuzda yine önceki sezonlarda olduğu gibi taraftarımızı sevindirecek güzel sonuçlar alacağımız bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Kulüp olarak biz sadece sportif başarıya odaklı olmadık. Maçımıza gelen seyircimiz sportif başarı yanında, ilçemizden yetişen genç oyuncuları Avrupa'nın en iyi liginde sahada görmektende mutlu olmalı. Bu kültürü de yaymaya çalışıyoruz.” sözlerini sarf etti.

Sponsor açıklanıyor
Uzun süredir görüşmeleri süren sponsorluk anlaşmasına da değinen Çağlan imzaların yakın zamanda atılacağını belirtti. Son aşamaya gelen sponsorluk konusu ile birlikte yeni sezon hazırlıklarına da start vereceklerini açıklayan Çağlan, ilerleyen günlerde güzel haberler paylaşmak istediklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.