Transferin gözdesi Majid Hosseini'den yönetime: Tüm teklifleri reddedin

Transferin gözdesi Majid Hosseini'den yönetime: Tüm teklifleri reddedin
Dün sona eren transfer döneminde Trabzonspor'dan ayrılması yüksek ihtimal görülen Majid Hosseini'nin yönetimden kendisi için gelecek tüm teklifleri reddetmelerini istediği ortaya çıktı.

Transfer olduğu günden bu yana Avrupa'nın birçok kulübünün radarında olan Majid Hosseini Trabzon'a giderek alışıyor. İkinci sezonunda bulunan İranlı futbolcu için bu transfer döneminde birçok iddia ortaya atılmış ve özellikle Almanya'ya gidebileceği yönünde haberler yazılmıştı.Ancak genç stoperin bu tekliften önce yönetimden kendisi için gelecek tüm önerileri reddetmesini istediği öğrenildi. En az 4-5 milyon euro beklentisi bulunan yönetim ise bu davranış sonrasında hem etkilendi hem de yeni sözleşme için çalışmalara başladı. Hosseini ile büyük olasılıkla yazın yeni bir kontrat imzalanacak ve süre 3 yıl olacak.

Menajerlik şirketini değiştirdi
İran Milli Takımı'nda da düzenli olarak forma giyen Majid Hosseini daha önce Trabzonspor'a imza attığı dönemdeki menajeri Mohsen Ebrahimi ile yollarını ayırdı ve temsil yetkisi konusunda GB Sports Talentum şirketiyle anlaşmaya vardı. Menajerlik şirketinde Alireza Paykan, Pasha Hajian, Robby Driessens, Babak Golriz, Pezhman Pars ve Alireza Nobakht gibi isimler yer alıyor.

majid hosseini gb sports talentum

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.