Türk Telekom - Gran Canaria maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Türk Telekom - Gran Canaria maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Eurocup finalinde sahaya çıkmaya hazırlanan Türk Telekom, İspanyol Gran Canaria takımı ile oynayacağı maç saat kaçta yayınlanacak?

Cansev Temuçin - 7Days EuroCup’ta final heyecanı yaşanıyor. Tarihinde ilk kez EuroCup finaline katılmaya hak kazanan Türk Telekom, Gran Canaria takımı ile mücadele edecek. Türk temsilcisinin final heyecanına ortak olmak isteyen basketbolseverler de Gran Canaria - Türk Telekom maçının saat kaçta başlayacağını ve hangi kanalda yayınlanacağını araştırmaya başladı. İşte EuroCup finalinin saati ve kanalı…

Avrupa’da en başarılı sezonunu geçiren Türk Telekom, başarısını kupa ile taçlandırmak istiyor. Gran Canaria’yı geçerek EuroCup şampiyonu olmak için mücadele edecek olan Telekom, kupayı alarak önümüzdeki sezon THY EuroLeague’de yer almak için sahaya çıkacak. Mavi-beyazlı takım en son 1997-1998 sezonunda EuroLeague’e katılmaya hak kazanmıştı.

1991 yılında kurulan Türk Telekom basketbol takımı daha önce Şampiyonlar Ligo, FIBA Avrupa Kupası ve Koraç Kupası gibi organizasyonlarda çeyrek final oynama başarısı göstermişti. Takım, ilk kez EuroCup’ta final heyecanı yaşıyor.

Öte yandan EuroCup finali iki sene üst üst Türk takımlarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Organizasyonda geçtiğimiz yıl da Frutti Extra Bursaspor finalde yer almış ancak kupayı müzesine götürmeyi başaramamıştı. Darüşşafaka ve Galatasaray kulüpleri ise aynı kupayı daha önce kazanmıştı.

Türk Telekom - Gran Canaria maçı hangi kanalda?

Basketbolseverlerin büyük bir heyecanla beklediği Türk Telekom - Gran Canaria EuroCup final mücadelesi, 3 Mayıs 2023 Çarşamba günü oynanacak. Türkiye saati ile 22.00'de başlayacak müsabaka TRT SPOR ve S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.