Türkiye - Arnavutluk maçı TRT 1 canlı yayın izle

Türkiye - Arnavutluk maçı TRT 1 canlı yayın izle
EURO 2020 eleme grubu mücadelesinde Arnavutluk ile karşılaşacak olan millilerimiz turnuvaya gidiş biletini daha da garanti altına almak istiyor. Türkiye - Arnavutluk maçı saat kaçta ve hangi kanalda? TRT 1 canlı izlemek isteyenler için gerekli link haberimizde.

Avrupa Şampiyonası'na gidebilmek adına büyük bir mücadele veren A Milli Futbol Takımı'mız Arnavutluk'u konuk ediyor. Gruptan çıkma adına kritik bir sınav olarak görülen karşılaşma için tüm hazırlıklarını tamamlayan millilerimiz 3 puan hedefliyor. Barış Pınarı Harekatı'nın 3. gününde milyonlarca futbol severe ve mehmetçiklere galibiyet hediye etmek isteyen futbolcular bugün Fransa karşısına daha da güçlü çıkabilmek adına kazanmak amacında. Türkiye - Arnavutluk maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde.
 



Türkiye - Arnavutluk maçı hangi kanalda ve saat kaçta?

Şenol Güneş yönetimindeki Türkiye'nin Arnavutluk ile oynayacağı kritik mücadele saat 21:45'te TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.


Türkiye - Arnavutluk maçı TRT 1 canlı izle

Televizyon bulunmayan ortamlarda karşılaşmayı izlemek isteyen futbol severler mücadelenin takip edileceği yerleri öğrenmek için internette binlerce sorgu gerçekleştiriyor. TRT'yi tüm dijital plarformların yanısıra www.trt.com.tr üzerinden de canlı izleyebilirsiniz.


TÜRKİYE - ARNAVUTLUK MUHTEMEL 11'LER

TÜRKİYE: Mert Günok, Zeki Çelik, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Umut Meraş, Ozan Tufan, Abdülkadir Parmak, Emre Belözoğlu, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Karaman, Cenk Tosun
ARNAVUTLUK: Strakosha, Lenjani, Hysaj, Djimsiti, Dermaku, İsmajl, Gjasul, Bare, Manaj, Memushaj, Cikalleshi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.