Türkiye - Rusya arası Djordje Despotovic oyunu!

Türkiye - Rusya arası Djordje Despotovic oyunu!
Trabzonspor'un gündemindeki isimlerden biri olan Sırp santrafor Djordje Despotovic hakkında flaş detay ortaya çıktı. Sırp golcünün menajerinin Rusya'da kalmak isteyen oyuncusu için Trabzonspor'u koz olarak kullandığı öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde adı Trabzonspor ile anılan ve Türk medyasında kendisi hakkında çıkan haberleri paylaşarak bordo mavili taraftarların gözüni bir anda çevirdiği Despotovic'te flaş gelişmeler yaşanıyor. Daha önce adı CSKA Moskova ile anılan Sırp golcü için Teknik Direktör Viktor Goncharenko yaptığı açıklamada; 'Onu pazarlamak için bizim adımızı kullanıyorlar. Menajerler galiba onu bizim üzerimizden satmaya çalışıyor' demişti.

Bu gelişmelerin ardından kulübe yakın isimler ve Despotovic'in çevresindeki isimler, kulübe veda eden 29 yaşındaki oyuncunun Rusya dışına çıkmamak olduğunu doğrularken Lokomotiv Moskova ve Rostov ile görüştüğünü ifade etti. Maaşın yanında hayat standardı konusunda da alabileceği en yüksek limiti almak isteyen deneyimli oyuncu için menajeri de yoğun bir mesai harcıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.