Türkiye - Slovenya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 1 Ekim Pazar?

Türkiye - Slovenya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 1 Ekim Pazar?
A Milli Erkek Voleybol Takımı’nın Slovenya ile oynayacağı olimpiyat eleme maçının başlama saati ve yayınlanacağı kanal merakla araştırılıyor.

Filenin Efeleri’nin Olimpiyat Eleme maçları devam ediyor. Grubun ikinci karşılaşmasında Türkiye, Slovenya ile karşı karşıya gelecek. Peki Türkiye - Slovenya voleybol maçı hangi gün, saat kaçta başlayacak, canlı olarak televizyondan yayınlanacak mı? İşte yanıtı…

Türkiye - Slovenya voleybol maçı ne zaman?

A Milli Erkek Voleybol Takımı, Japonya’da gerçekleştirilen ve Paris 2024 Olimpiyatlarına katılacak takımları belirlemek için oynanan turnuvada ikinci maçına çıkıyor. Türkiye ile Slovenya 1 Ekim 2023 Pazar günü kozlarını paylaşmaya hazırlanıyor.

Türkiye Slovenya maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye - Slovenya voleybol maçı 1 Ekim Pazar günü TSİ 04.00’de başlayacak ve TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Olimpiyat Elemeleri

Olimpiyat Elemeleri B Grubu’nda mücadele eden Filenin Efeleri’nin rakipleri arasında; ev sahibi Japonya, ABD, Slovenya, Sırbistan, Tunus, Mısır ve Finlandiya yer alıyor.

Gruplarında ilk ikiye giren takımları 2024 yılında Paris’te düzenlenecek olimpiyatlara katılma hakkı elde edecek.

Avrupa Şampiyonası’nın yarı finalisti

Bilindiği gibi Slovenya geçtiğimiz ay İsrail, Bulgaristan ve İtalya ortaklığında düzenlenen Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonası’nda dördüncü olmuştu.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.