Türkiye - Yunanistan voleybol maçı canlı izle 23 Ağustos 2023 Çarşamba! Türkiye-Yunanistan maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Türkiye - Yunanistan voleybol maçı canlı izle 23 Ağustos 2023 Çarşamba! Türkiye-Yunanistan maçı hangi kanalda, saat kaçta?
CEV Avrupa Şampiyonası’nda yoluna kayıpsız devam eden Filenin Sultanları bu kez Yunanistan ile mücade edecek. Peki Türkiye-Yunanistan voleybol maçı kaçta başlayacak, canlı yayınlanacak mı?

Milletler Ligi’nde şampiyon olarak dünyanın bir numaralı takımı unvanını elde eden ve başarısını Avrupa Şampiyonası’nda da sürdüren A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın C Grubu’ndaki maçları sürüyor. Türkiye, Avrupa Şampiyonası’ndaki dördüncü maçına çıkmaya hazırlanıyor. Filenin Sultanları, Yunanistan karşısında galibiyet arıyor. Karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyen voleybolseverler ise “Türkiye-Yunanistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?” gibi aramalar yapıyor. İşte Türkiye-Yunanistan Avrupa Şampiyonası grup maçına dair tüm bilgiler…

Türkiye-Yunanistan maçı izle

Türkiye ile Yunanistan CEV Avrupa Şampiyonası C Grubu 4. maçında Almanya’nın Düsseldorf şehrinde karşı karşıya geliyor. Karşılaşma 23 Ağustos 2023 Çarşamba günü Castello Salonu’nda oynanacak. Filenin Sultanları’nın galibiyet parolası ile çıktığı maç TSİ 18.00’de başlayacak. Türkiye-Yunanistan voleybol maçı TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

İlk üç maçta tek set verdi

Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonası’ndaki ilk grup maçında İsveç’i 3-0, ikinci maçta Azerbaycan’ı 3-0 ve son maçında ise Çekya'yı 3-1 mağlup ederek 3’te 3 yapmıştı.

Grup maçları sona eriyor

Yunanistan maçının tamamlanmasının ardından ise A Milli Kadın Voleybol Takımı yarın son grup maçına çıkacak. Türkiye ile Almanya arasında oynanacak voleybol grup maçı 24 Ağustos 2023 Perşembe günü TSİ 21.00'de başlayacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Fatma Müge Yücetürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.