Türkiye'nin rakibi kim? Dünya Kupası play-off kura çekimi ne zaman yapılacak

Türkiye'nin rakibi kim? Dünya Kupası play-off kura çekimi ne zaman yapılacak
Dünya Kupası Avrupa Grup Elemeleri'ne iyi bir başlangıç yapan ancak sonrasında alınan kötü sonuçlarla Şenol Güneş ayrılmış yerine Stefan Kuntz gelmişti. Alman teknik adam yönetiminde çıktığı Karadağ maçından 3 puan alarak milyonları sevindiren milli takımın Dünya Kupası play-off elemelerindeki rakibi de merakla bekleniyor. Peki, Dünya Kupası play-off kura çekimi ne zaman yapılacak? Detaylar haberimizde yer alıyor.

A Milli Futbol Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu son maçında Karadağ'ı 2-1 mağlup etti ve Dünya Kupası yolunda play-off turu oynamaya hak kazandı. Türkiye'nin play-off turundaki muhtemel rakipleri de belli oldu.

Milli Takımımız play-off turunda seri başı olamayacak. Ay Yıldızlıların muhtemel rakipleri ise şöyle; Portekiz, İskoçya, İtalya, Rusya, İsveç ve Galler 

Kura çekimi 26 Kasım’da

24-29 Mart 2022’deki play-off etabının kura çekimi 26 Kasım’da gerçekleştirilecek

12 takım 4’erli 3 gruba ayrılacak

Tek maç üzerinden yarı final ve final maçları oynanacak

Finalde kazanan 3 takım Dünya Kupası’na katılacak

Play-Off maçları ne zaman oynanacak?

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde play-off turunda yarı final maçları, 24 Mart 2022 tarihinde oynanacak. play-off turunda final karşılaşmaları ise 29 Mart 2022 tarihinde oynanacak ve Dünya Kupası bileti alan 3 takım daha belli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.