Tuzlaspor Giresunspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? 11 Kasım

Tuzlaspor Giresunspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? 11 Kasım
Trendyol 1. Lig'de yeni hafta heyecanı bugün devam ediyor. Bugünün karşılaşmalarından biri de Tuzlaspor ile Giresunspor arasında oynanacak. Peki, Tuzlaspor Giresunspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

Dün Gençlerbirliği'nin Adanaspor'u yendiği maçla başlayan Trendyol 1. Lig'de heyecan bugün devam edecek. Günün ilk karşılaşmalarından biri Tuzlaspor ile Giresunspor arasında oynanacak. Sancaktepe 15 Temmuz Stadı'ndaki mücadele saat 13.30'da başlayacak.

İddialar maçı gündeme taşıdı

Son günlerde İstanbul ekibi hakkındaki iddialar nedeniyle mücadele her zamankinden çok daha fazla kişi tarafından seyredilecek. Ev sahibi ekibin son olarak 7 taraftardan topladığı hasılat manşetlere taşınmış ve Başkan Mehmet Berzan İlhanlı hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'Malvarlığı değerlerini aklama', '7258 sayılı kanuna muhalefet', 'Malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek' ve 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak' suçlarından soruşturma başlatılmıştı.

Son galibiyeti ekim ayında

Bugün Giresunspor ile evinde karşı karşıya gelecek olan Tuzlaspor, son galibiyetini Keçiörengücü deplasmanında aldı. Ankara ekibini 2-0 yenen İstanbul ekibi bugün şeytanın bacağını kırmaya çalışacak. Yeşil beyazlılar ise Çorum'da aldığı 3 puan sonrasında geçen hafta kazanmıştı. BB Erzurum karşısındaki zaferden sonra bugün üst üste iki karşılaşmadan galip ayrılmak amacında.

Tuzlaspor Giresunspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol 1. Lig'de oynanacak olan Tuzlaspor Giresunspor maçı saat 13.30'da başlayaacak. Zorlu mücadele Bein Sports MAX 1 ve TOD TV'den canlı yayınlanacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.