Tuzlaspor yenilgisi sonrası flaş gelişme! Falcao Galatasaray defterini kapattı

Tuzlaspor yenilgisi sonrası flaş gelişme! Falcao Galatasaray defterini kapattı
Dün Ziraat Türkiye Kupası'nda Tuzlaspor'a sahasında 2-0 yenilerek tur şansını ikinci maça bırakan Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Radamel Falcao'nun takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Bu sezon ligde kötü bir gidişat çizen Galatasaray'da dün oynanan kupa maçından da yenilgiyle ayrılmanın üzüntüsü yaşandı. Sarı kırmızılılar Tuzla'da oynayacağı rövanş maçı için en az 3 fark atamazsa kupaya da veda edecek. PSG ile kritik bir mücadeleye çıkacak olan Aslan eğer Avrupa Ligi'ne de kalamadığı takdirde elinde sadece lig kalacak. Bu kulvarda başarılı olmak isteyen Cimbom'un süper transferi Falcao ile ilgili son dakika iddiası paylaşıldı.
 


Binlerce kişi karşıladı

Kolombiya tarihinin en önemli golcülerinden biri olan Radamel Falcao Monaco ile yapılan sıkı pazarlıklar sonucunda transfer edilmiş ve büyük beklentiler yüklenmişti. Ancak golcü futbolcunun sakatlıktan kurtulamamasından dolayı sahada yer alamaması herkesi üzmnüştü. Futbola döneceği an merakla beklenen Falcao'yu sezon başında binlerce taraftar karşılamıştı. Ancak birliktelik kısa sürecek gibi görünüyor.

falcao galatasaray'dan ayrılacak mı?


MLS'ye gidecek!

Sarı kırmızılı kulübün başkanı Mustafa Cengiz geçtiğimiz günlerde Falcao hakkında, "En az 2 yıl Türk futboluna ve Galatasaray'a hizmet etmek istiyor." ifadelerini kullanmıştı. Cengiz'in bu açıklamalarına Falcao'nun ülkesi Kolombiya'dan yalanlama geldi. Fox Sport Kolombiya'nın deneyimli muhabirlerinden Jorge Baravelle, Radamel Falcao'nun Galatasaray'dan ayrılma kararı aldığını duyurdu. Baravelle'nin iddasına göre yıldız futbolcu ABD Ligi MLS ekipleriyle transfer görüşmesi yapıyor.


5 maçta 1 gol atabildi

Falcao ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon Galatasaray formasıyla 5 karşılaşmaya çıktı. 3 kez lig, 2 kez de Şampiyonlar Ligi'nde mücadele veren Kolombiyalı yıldız sadece bir kere rakip fileleri havalandırdı. O karşılaşma ise Kasımpaşa maçıydı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.