Tyler Blackett önerildi, taraftar baskıyı artırdı: 'Sözleşme imzalayın'

Tyler Blackett önerildi, taraftar baskıyı artırdı: 'Sözleşme imzalayın'
Devre arası transfer döneminin en dikkat çekici takımlarından Trabzonspor'da gündeme gelen son isim Tyler Blackett oldu. Sol bek mevkisinde oynayan İngiliz futbolcunun adının basında yer alması sonrası Novak ile sözleşme imzalanması konusunda baskılar da arttı.

Sosa ile birlikte Trabzonspor'daki geleceği merak konusu olan Filip Novak'ın yerini herhangi bir olumsuz yanıt gelmesi halinde doldurmak isteyen yönetim birçok isimle temasa geçti. Son olarak Başkan Ağaoğlu'nun "Novak'ın menajeri teklifi kabul etmeli" açıklaması gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu sözlerin ardından Çekyalı oyuncunun tercihini takımda kalmaktan yana kullanmayacağı ihtimalini de daha fazla dillendirilmeye başlandı. Fakat taraftar Novak'ın takımda kalmasını istiyor.
 


Blackett iddiası

Karadeniz ekibinin gündemine gelen ilk isim ise Reading’le sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Tyler Blackett... Footballinsider247’nin haberine göre Karadeniz ekibi 1.91’lik sol beke teklifte bulundu. Ancak, haberde Ankaragücü’nün de oyuncuyu yakından takip ettiği belirtildi. Oyuncunun bonservisinin olmaması transferi cazip hale getiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.