Uğur İris ve Nil İris kimdir? Fenerbahçeli taraftarlar neden saldırdı?

Uğur İris ve Nil İris kimdir? Fenerbahçeli taraftarlar neden saldırdı?
Galatasaray Kadın Voleybol Takımı'nın Nilüfer Belediye ile oynadığı maçın ardından Fenerbahçe-Anadolu Efes karşılaşmasına giden taraftarlar, Uğur İris ve kızı Nil İris'e saldırdı. Peki, Uğur İris ve Nil İris kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'de spor şiddetine bir olay daha eklendi. Galatasaray Kadın Voleybol Takımı'nın Nilüfer Belediye ile oynadığı maçtan çıkan Uğur İris, kızı Nil İris ile birlikte saldırıya uğradı. Fenerbahçe Anadolu Efes maçına gitmek için bu bölgeden geçen 40 kadar kişi baba ve kıza saldırdı.

Nevzat Dindar'ın aktardığı habere göre, yaşanan olay sonucu yaralanan Uğur İris ve kızı Nil'e saldıran grubun müdahalesi için olay yerinde bulunan Spor Büro'daki polis memurları devreye girdi. Olayın ardından konu emniyet güçlerine intikal etti.

nevo.jpg

Uğur İris kidmir?

Galatasaray tribünlerinin emektarlarından biri olan Uğur İris'in sosyal medyada yer alan yorumlara göre şeker hastalığı bulunduğu öğrenildi. Beyefendi kimliği ile tanınan ve Galatasaray'ı da çok seven İris için çok sayıda sarı kırmızılı taraftar geçmiş olsun mesajı gönderdi ve olayı kınadı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum