Uğurcan Çakır Beşiktaş'ın kabusu oldu!

Uğurcan Çakır Beşiktaş'ın kabusu oldu!
Trabzonspor forması giydikten sonra çıktığı iki Beşiktaş deplasmanında da takımın en iyilerinden olan Uğurcan Çakır, 4 puan alınmasında en büyük rollerden birini üstlendi. Milli kaleci dün de kusursuza yakın oynadı.

Ünal Karaman döneminde Onur Kıvrak'ın kadro dışı bırakılmasıyla birlikte kaleyi devralan ve adını da Avrupa'nın birçok takımının transfer listesine yazdıran Uğurcan Çakır dün akşamki performansı ile de parmak ısırttı. Genç file bekçisi geçen sezon aynı statta 2-2 biten karşılaşmada da kurtardığı toplarla takımının sahadan berabere ayrılmasını sağlayan isimlerden biri olmuştu. Dün de kalesine gelen 7 şutu durduran Uğurcan, bunların 5'inde ceza sahası içerisinde baş başa kaldı. Başarılı fie bekçisi 30 pasla oynarken elde ettiği 8.1 puan ile en yüksek reytingi aldı ve maçın adamı seçildi. Siyah beyazlıları da liderlikten indirdi.


Takımdaşlık ve arkadaşlık daha önemli

Kendi performansından çok kazanmalarının önemine dikkat çeken Uğurcan, "Gerçekten çok mutluyuz. Abdullah Hoca geldikten sonra çok önemli çıkış yakaladık. Kupayı aldık. Emin adımlarla devam ediyoruz. Beşiktaş gibi büyük bir camiaya, kaliteli kadroya, iyi hocasına karşı kazanmak mutlu etti. Soyunma odası şenlik gibi. Burada güzel anılarım da var. Beraberlikle dönmüştük çoğu zaman. Bugün kazanmak nasip oldu. Bireysel performansımın önemi yok. Bir savaş verdik ve takım olarak galip geldik. Trabzonspor formasıyla çıktığım her maçta elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Her maça aynı konsantrasyonla çıkıyorum. Bugün bana biraz daha fazla iş düştü. İyi performans sergiledim. Galip geldik. Mutluyuz. Bireysel performansların hiç önemi yok. Çıkışımız devam ediyor. Bu beni mutlu ediyor. Takımdaşlık, arkadaşlık çok iyi. Bu benim için daha önemli." dedi.

Uğurcan Çakır'ın adı dün sosyal medyada ilk sıraya yerleşirken birçok takımın tarftarı genç kaleciye övgüler yağdırdı.

uğurcan çakır

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.