Uğurcan Çakır iki ismi solladı!

Uğurcan Çakır iki ismi solladı!
Performansıyla herkesi büyüleyen Uğurcan Çakır her geçen gün daha da fazlasını yapabilmek için çabalıyor. Bordo mavililerin genç file bekçisi giderek yükselttiği istatistiği ile de şimdiden A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de gözüne girmeyi başardı.

Milliyet'in haberine göre; Takımdaki birçok ismin performansını yukarıya çeken teknik direktör Avcı, Uğurcan Çakır konusunda ise ekstra bir başarı sağladı. Özellikle son 5 maçlık galibiyet serisinde 24 yaşındaki eldiven önemli bir rol oynadı.

Başarılı file bekçisi, son 3 lig maçında sadece 1 gol yerken, kalesine gelen 13 şutun 12’sini kurtardı. Uğurcan ayrıca Abdullah Avcı dönemindeki 15 maçta da kalesinde sadece 9 gol gördü. Takımının yeniden ilk 4 sıraya girerek zirve yarışında tekrar iddialı olmasında genç kalecinin rolü büyük oldu.

Karadeniz ekibinin aynı zamanda kaptanlarından olan Uğurcan, kulüp tarihine adını altın harflerle yazdırıyor. Şenol Güneş’ten sonra en iyi kaleci olarak anılıyor. Tüm bu gelişmelerin yanında yaz aylarında yapılacak Avrupa Futbol Şampiyonası için de herkesi umutlandırıyor. Milli takımda olmasına kesin gözüyle bakılan Uğurcan’ın 1 numarayı alması da bekleniyor. Mert Günok’un formsuz olması, Altay Bayındır’ın da henüz A Milli seviyede resmi maç tecrübesinin olmaması gibi etkenler Trabzonspor’un kalecisini bir adım öne taşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.