Ünal Karaman gelecekten umutlu

Ünal Karaman gelecekten umutlu
Kayserispor'u yenerek son iki maçından 6 puan çıkaran Trabzonspor'da Teknik Direktör Ünal Karaman her ne kadar sevinç yaşamayacakları yönünde açıklamalar yapsa da heyecanı dizginlemek amacında. Tecrübeli çalıştırıcı oynanan oyunla ileriye umutla bakıyor.

Spor Toto Süper Lig'de her ne kadar istediği puanda olmasa da rakiplerinin kayıplarıyla ligdeki yarıştan kopmayan Trabzonspor'da Ünal Karaman takıma oturttuğu özgüven ve arkadaşlık ruhu ile ön plana çıkıyor. Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak'ı bir çırpıda kadro dışı bırakarak kendisine gelebilecek tüm eleştirilere de kafa tutmuş olan tecrübeli çalıştırıcı Fenerbahçe ile Kayserispor karşısında aldığı 6 puanla rüştünü ispatladı.

Hedefte Konya var
Kupada Sivas Belediye ile karşılaşacak olan bordo mavililerde hedef Konyaspor maçından da 3 puanla ayrılarak Beşiktaş karşısına moralli çıkmak. Oyuncularına aşıladığı takımdaşlık ruhunu sürdürmeleri için elinden geleni ortaya koyan Karaman rakiplerin eksiklerini de en iyi şekilde analiz ederek 3 puana ulaşmanın hesaplarını yapıyor.

En ucuz hoca!
Trabzonspor'un sezon başında göreve getirdiği Ünal Karaman son senelerde anlaşma sağlanan en ucuz teknik direktör oldu. Ersun Yanal, Rıza Çalımbay, Vahid Halilhodzic gibi isimlerden çok daha aza ücrete çalışan Karaman'ın verim açısından diğer isimlere göre daha fazla katkı sağlaması yönetim ve taraftarı da memnun ediyor. Futbolculuğu döneminde de aza kanaat eden ve kişiliği ile her zaman Trabzonspor taraftarının kalbinde farklı bir yere sahip olan Karaman'ın başarıya ulaşması için önemli bir destek bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.