Ünal Karaman tepkisi dinmiyor!

Ünal Karaman tepkisi dinmiyor!
Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor ile yolları ayrılan Ünal Karaman için taraftar desteğini sürdürüyor. Bordo mavililer uğurlama mesajı yayınlamayan ve bu yol ayrılığına giden süreçte kulübü eleştirmeyi sürdürüyor.

Kayserispor maçının ardından yaptığı basın toplantısında kullandığı 'Boğazınıza takılırım' ifadeleriyle görevinden ayrılacağının sinyallerini veren Ünal Karaman'ın Trabzonspor ile ilkişkisi kesilmişti. Son dakika haberi olarak verilen istifa haberlerinin ardında deneyimli çalıştırıcının gönderildiği de öne sürüldü. Henüz süreç ile ilgili net bir fotoğraf yok. Çünkü birçok iddia var ortada. Ancak taraftarın büyük bölümü Karaman'a destek çıkıyor.

Veda mesajı yayınlanmadı
Trabzonspor'da yolların ayrıldığı Ünal Karaman için herhangi bir veda mesajı yayınlanmaması bordo mavili taraftarların tepkisine yol açtı. Sadece KAP bildirimi yapan Karadeniz temsilcisi, uzun süre takımın başında kalan ve birçok önemli olguyu da beraberinde getiren Ünal Karaman için resmi kanallarını kullanmadı. Hatta uzun uğraşlar sonrasında kiralanan Badou Ndiaye de gündemi değiştirmedi.  Farklı konularda yapılan paylaşımların altında ise Karaman'ın fotoğrafları paylaşılıyor.

Gelecek hoca gölgesinde kalacak
Bordo mavililerin önümüzdeki devrede çalışacağı teknik direktörün de Ünal Karaman'ın gölgesinde kalacağı ve başarısızlık halinde yönetimle birlikte tepki göreceği öne sürülüyor. Bir buçuk sezonda yoktan var ettiği takımdan kopan Karaman'ın ardından gelecek her isim tartışmaya açık olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.