Utku Yuvakıran Beşiktaş'a turu getirdi!

Utku Yuvakıran Beşiktaş'a turu getirdi!
Sergen Yalçın sezon başında yabancı kaleci istemedi, genç file bekçileri ile devam edeceğini açıkladı. İki kaleci de performanslarıyla hocalarını utandırmadı. Ersin ligde Kartal’ı zirveye ortak etti, Utku da dün akşam Konya’da kurtardığı penaltıyla yarı final biletini Beşiktaş’ın almasını sağladı.

Beşiktaş'ta dün kupada oynanan çeyrek final karşılaşmasında kalede Ersin Destanoğlu'nun yerine Utku Yuvakuran vardı. Genç file bekçisi, maç içerisinde rakibinin attığı bir gole engel olamadı. Ancak 22 yaşındaki başarılı file bekçisi, maç boyunca kusursuza yakın bir performans sergilerken, alkış aldı. Utku, seri penaltı atışlarında da başroldeydi. İlk penaltı vuruşunda Yeşil-Beyazlı ekibin forveti Kravets'e gol izni vermedi, arkadaşlarının motivasyonunu artırdı. Maç sonrasında konuşan Utku, "Turu geçtiğimiz için çok mutluyuz. Arka arkaya maçlar oynarken 120 dakika oynamak kolay değil. Takımıma katkıda bulunduğum için çok mutluyum" dedi.


Yalçın güvendi ve...

Sezon öncesinde Siyah-Beyazlılar'ın hocası Sergen Yalçın, yabancı kaleci transferi yapmayı tercih etmedi. Başarılı teknik adam, yerli kalecileri Ersin Destanoğlu ve Utku Yuvakuran'a güvendi. İki file bekçisi de hocalarının güvenini boşa çıkarmadı. Ersin, ligde harikalar yaratırken, dün akşam da Utku, Konyaspor karşısında takımını yarı finale taşıyan isimdi. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.