Üzerimize düşen neyse yapacağız

Üzerimize düşen neyse yapacağız
2. Uluslararası Performans Ritmik Cimnastik Turnuvası "Bosphorus Cup 2022", 20, 21 ve 22 Mayıs tarihlerinde Büyükçekmece'de yapıldı. Turnuvaya ev sahipliği yapan Performans Ritmik Cimnastik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Hanifi Kaya, “Ülkemizde ritmik cimnastik branşının gelişiminde kulüp olarak üzerimize düşen sorumluluğu üstlenmek istiyoruz” dedi

14 ülkeden 67 kulüp ve 650 sporcunun yarıştığı 2. Uluslararası Performans Ritmik Cimnastik Turnuvası "Bosphorus Cup 2022", 20, 21 ve 22 Mayıs tarihlerinde Büyükçekmece Gazanfer Bilge Spor Salonu’nda yapıldı. Turnuvaya Dünya Cimnastik Federasyonu partneri Giuseppe Pastorelli, İstanbul Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Göksun Öz, Türkiye Cimnastik Federasyonu Ritmik Cimnastik As Başkanı Derviş Çatalbaş, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt ve birim müdürleri, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Meltem Başa ve birim müdürleri, Büyükçekmece Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Muzaffer Demir, spor kulübü başkanları, bölgenin iş insanları, siyasi parti ilçe başkanları, Esenyurt Kent Konseyi yöneticileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.


Delegasyona teşekkür

Açılış konuşmasını turnuvaya ev sahipliği yapan İstanbul kulüplerinden, Performans Ritmik Cimnastik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Hanifi Kaya yaptı. Ritmik cimnastik sporunun önemine vurgu yapan Kaya, “Ülkemizde ritmik cimnastik branşının gelişiminde kulüp olarak üzerimize düşen sorumluluğu üstlenmek istiyoruz” dedi. Kaya, delegasyona ve katılımcılara teşekkür ederek yarışacak sporculara başarı dileklerinde bulundu.


Bizim için çok değerli

Akabinde kürsüye davet edilen Esenyurt Belediye başkanı Kemal Deniz Bozkurt yaptığı konuşmada, turnuvanın ülke adına olan önemine vurgu yaparak, "Barışı ve kardeşliği oluşturacak tohumları birlikte atacağız" ifadelerini kullandı. Bozkurt, “Ayrıca dünyanın birçok değişik bölgesinden 650 sporcunun burada buluşması, bizim için çok değerlidir. Medeniyetlere beşiklik etmiş bir ülkenin evladı olarak bu ülkede onları ağırlamak da bizim için çok değerlidir” açıklamasında bulundu.


TÜRK SPORCULAR 24 ADET KUPA ALDI

Türkiye Cimnastik Federasyonu Ritmik Cimnastik As Başkanı Derviş Çatalbaş ise yaptığı konuşmada tüm katılımcılara teşekkür ederek, yarışan sporculara başarı dileklerinde bulundu. Büyükçekmece Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Muzaffer Demir de böylesi uluslararası düzeyde, çok sayıda kulüp ve ülke sporcularının ilgi gösterdiği büyük organizasyona ev sahipliği yapan Performans Ritmik Cimnastik Spor Kulübüne teşekkür ederek, yarışacak olan tüm sporculara başarı dileklerinde bulundu. Kıyasıya süren müsabaka sonucunda Türk sporcular, 14 ayrı yaş kategorisinde toplamda 24 adet 1. 2. ve 3.'lük kupası elde etti.

 Performans Ritmik Cimnastik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Hanifi Kaya

 Performans Ritmik Cimnastik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Hanifi Kaya,

 Performans Ritmik Cimnastik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Hanifi Kaya,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.