Vagner Love bitti!

Vagner Love bitti!
Beşiktaş uzun süredir gündeminde olan Vagner Love'u renklerine bağladı. Brezilaylı santrforun kazancı da belli oldu. Bu devre için 925 bin euro kazanacak olan Sambacıya, gelecek sezon 1.9 milyon euro ödenecek. Eğer önümüzdeki sezon da 25 maça çıkarsa kontratı otomatik olarak bir sene daha uzayacak.

Beşiktaş, hem 33 yaşındaki Brezilyalı forvet Vagner Love hem de kulübü Aytemiz Alanyaspor'la her konuda anlaşmaya vardı. Önceki akşam yapılan ve prensip anlaşmasına varılan görüşmelerin ardından, dün de hem güney ekibine hem de tecrübeli oyuncuya ödenecek rakamlar belli oldu. Buna göre Brezilyalı santrforun bonservisi için Aytemiz Alanyaspor'a bonuslarla beraber toplamda 3 milyon 700 bin euro ödenecek.

UZATMA ŞARTLARI ORTAYA KONULDU
Siyah-beyazlılar, yıldız futbolcuya bu sezon sonuna kadar oynayacağı 6 ay için 925 bin, bir sonraki sene için 1 milyon 900 bin euro ödeme yapacak. Tecrübeli futbolcu ile 1.5 sezon anlaşan Beşiktaş, Love'un bir sezon içeresinde en az 25 maçta oynaması halinde sözleşmesini aynı şartlarda 1 yıl daha uzatacak. Siyah-beyazlılar, yabancı kontenjanı sorununu çözer çözmez bu transferi KAP'a bildirecek.

Beşiktaş'ın her konuda anlaşmaya vardığı Brezilyafı forvet Vagner Love'un, siyahbeyazlı formayı giyebilmek için Alanyaspor'dan alacağı olan 900 bin euro'dan vazgeçtiği öğrenildi.

Beşiktaş'ın yeni transferi Vagner Love, dün öğleden sonra kulüp binasına giderek son eşyalarını aldı ve yetkililerle vedalaştı.
.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.