Vagner Love'dan el hareketi açıklaması

Vagner Love'dan el hareketi açıklaması
Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında Aytemiz Alanyaspor'dan renklerine bağladığı Vagner Love, Göztepe maçının ardından Siyah Beyazlı bir taraftara yaptığı el hareketiyle ilgili açıklamada bulundu.

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında Aytemiz Alanyaspor'dan renklerine bağladığı Vagner LoveGöztepe maçının ardından bir taraftara yaptığı el hareketiyle gündeme gelmişti.

34 yaşındaki Brezilyalı golcü konuyla ilgili Instagram hesabından yayımladığı bildiride Siyah Beyazlı taraftarlardan özür diledi. İşte Love'un o açıklaması:

"Göztepe maçının dönüşünde yaşanan olaydan ötürü özür diliyorum. Maçı çok istediğim, kaybetmeyi sevmediğim için çok öfkeliydim ve eleştirme, yuhalama, suçlama gibi doğal haklarını kullanan bir taraftara yanlış bir tepki gösterdim.

Yaşanan, bir etki-tepki meselesiydi ve sergilediğim davranış benim karakterimi yansıtmıyor. Çünkü ben her zaman eleştiriler karşısında sakin kalmış ve bunları sahada tersine çevirmiş biriyim. 

Şunu açıklığa kavuşturmak isterim ki bir hata yaptım ve taraftarlar özelinde bu hatadan ötürü özür diliyorum. Bu hareketim nedeniyle bana gücenen diğer taraftarlarımıza böyle bir şeyin bir daha asla yaşanmayacağının sözünü veriyorum.

Bundan sonra en iyi performansımı gösterip takıma yardım edecek ve tüm cevaplarımı sahada vereceğim."

vagner love

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.