Valbuena'ya Amerika'dan çelme

Valbuena'ya Amerika'dan çelme
Transferin 1 Mayıs’a kadar süreceği MLS’de mücadele eden Toronto, menajerler aracılığıyla Fenerbahçe’den rakam istedi Kanada ekibi yüksek bir teklif yaparsa yönetim Valbuena’nın gidişine onay verebilir.

Transferin 1 Mayıs’a kadar süreceği MLS’de mücadele eden Toronto, menajerler aracılığıyla Fenerbahçe’den rakam istedi Kanada ekibi yüksek bir teklif yaparsa yönetim Valbuena’nın gidişine onay verebilir

Oynaması da yedek kalması da tartışılan Valbuena için sarı-lacivertli kulübe sürpriz bir teklif geldi. Transfer sezonun 1 Mayıs'a kadar devam ettiği Amerika ligi MLS'de yer alan Kanada ekibi Toronto'nun 33 yaşındaki orta saha konusunda menajerler aracılığıyla rakam sorduğu bildirildi.

F.Bahçe'nin 1.5 milyon euro'ya kadrosuna kattığı Fransız futbolcu için henüz bir fiyat vermediği belirtilirken, kadro derinliğinin azalmaması amacıyla satışına ilk etapta sıcak bakılmadığı kaydedildi. Ancak MLS'de transferin bitmesine daha 53 gün var ve bu süre zarfında yüksek bir rakam teklif edilmesi halinde yönetimin Valbuena'nın gidişina izin verebileceği de gelen haberler arasında.

WİEL'İ TRANSFER ETTİLER
Valbuena için ara dönemde de Çin'den teklif gelmiş ancak teknik direktör Aykut Kocaman oyuncunun gönderilmesini istememişti. Kadrosunda Giovinco dışında yıldız oyuncusu bulunmayan Toronto, son olarak eski F.Bahçeli Van der Wiel'i renklerine bağlamıştı. Öte yandan sezonun ilk haftasının oynandığı MLS'de Toronto ilk maçta Columbus Crew'e 2-0 yenildi.

FRANSIZ BASINI DA YAZDI
Valbuena'ya ara dönemde Çin'den gelen teklif Fransa'da da yer buldu. Ülke basınında çıkan haberlerde Fenerbahçe'de kadroya girmekte zorluk yaşayan futbolcuya cazip öneriler yapıldığı hatta sarı-lacivertli takımda kazandığından fazlasının teklif edildiği ancak Valbuena'nın gitmek istemediği öne sürüldü.
.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.