Valerien Ismael Rıdvan Yılmaz kararını verdi! Kalacak mı gidecek mi?

Valerien Ismael Rıdvan Yılmaz kararını verdi! Kalacak mı gidecek mi?
Beşiktaş'ın yeni teknik direktör Valerien Ismael yönetime verdiği raporda takımda kalmasını istediği oyuncuları belirledi. Takımdaki geleceği merak konusu olan Rıdvan Yılmaz için ise "Onu gönderip yerine oyuncu arayacağımıza, elimizde tutalım!" dedi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın genç yıldızı Rıdvan Yılmaz'ın Avrupa'ya satışına teknik direktör Valerien İsmael'den onay çıkmadı. duhuliye. com'un haberine göre Fransız çalıştırıcı, Rıdvan'ın yeni sezonda da mutlaka takımda kalmasını istedi.

Son haftalarda yükselen performansı ile dikkat çeken Rıdvan Yılmaz, cazip bir teklif gelmesi halinde Avrupa'da forma giymeye de sıcak bakıyordu.

Ancak Valerien Ismael, genç futbolcunun takımda tutulmasını istedi. Sportif direktör Ceyhun Kazancı ile görüşme yapan Valerien Ismael, "Gerek Rosier gerekse Rıdvan, oynatmak istediğim sisteme tam olarak uyan oyuncular. Rıdvan'ı gönderip yeni oyuncu aramaktansa, bizimle kadroda kalmasını çok isterim" dedi.

Bu görüşmenin ardından çok yüksek teklifler dışında Rıdvan'ın takımda kalması hedefleniyor.


11 gole katkısı var

Beşiktaş formasıyla 59 resmi maça çıkan Rıdvan Yılmaz, bu periyotta 4 gol atarken, 7 de asist yaptı ve toplamda 11 gole direkt olarak katkı sağladı. Fotomaç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.