Valerien Ismael'in 3 haftalık kredisi var! Tazminatı ne kadar?

Valerien Ismael'in 3 haftalık kredisi var! Tazminatı ne kadar?
Beşiktaş'ın bu sezon yaptığı yüksek maliyetli transferlere rağmen takımın hala oturmaması herkesi endişelendiriliyor. Son olarak pazar günü bir haftada 3. maçına çıkmış Trabzonspor'u yenemeyen Valerien Ismael, hedefe oturtuldu. Fransız teknik adamın zirveden kopulmamasına rağmen oynattığı oyun nedeniyle tribünlerden istifa sesleri yükseldi. Gelecek 3 karşılaşmanın, Beşiktaş'taki geleceği hakkında belirleyici olacağı öğrenildi. Peki, Valerien Ismael'in tazminatı ne kadar? Detaylar haberimizde.

Önder Karaveli'den sonra göreve getirilen Valerien Ismael'den geçiş dönemi olarak kabul edilen sürenin ardından bu yaz itibarıyla beklentiler yüksekti. Alınan önemli oyunculara rağmen takım bir türlü istenen düzeye gelemedi. Saman alevi gibi bir parlayan bir sönen futbolcular her ne kadar puan toplamayı başarsa da bütünlük ortaya koyamadı. Pazar günü de pazartesiden itibaren Kasımpaşa ve Monaco ile oynayan Trabzonspor'a puan kaybedilince sinirler gerildi. Tribünlerden istifa tezahüratları yapıldı. Valerien Ismael, karşılaşmadan sonra sorulan istifa sorularına "Türkçe bilmiyorum ve maç hakkında konuşmak istiyorum" cevabını vermişti.

Kritik süreç başladı

Her seferinde Ismael'e sahip çıkan siyah-beyazlı kurmayların da Fransız çalıştırıcıya olan güveninin azaldığı belirtildi. Oynanacak 3 karşılaşmanın sonucuna göre Valerien Ismael ile ilgili kararın verileceği öğrenildi. Fransız teknik direktörle bu maçların sonucuna göre yolların ayrılabileceği ifade edildi. Siyah-Beyazlılar, Süper Lig'de sırasıyla Hatayspor, Ümraniyespor ve Galatasaray ile üst üste zorlu maçlar oynayacak. Kara Kartal'ın alacağı sonuçlar Ismael'in kaderini belirleyecek. 3 maçlık kritik virajdan kayıpsız dönülmesi halinde Fransız hoca yerini sağlama alacak. Yönetim, Süper Lig'de rakiplerle olan puan farkının fazla olmaması nedeniyle yaşanan kayıpların telafi edilebileceğini düşünüyor.


Valerien Ismael'in tazminatı ne kadar?

Beşiktaş yönetimi Fransız çalıştırıcı ile yollarını ayırma kararı verirse Ismael'e 600 bin euro tazminat ödeneceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.