Vasilije Micic kararını verdi! Anadolu Efes ile devam edecek

Vasilije Micic kararını verdi! Anadolu Efes ile devam edecek
Son Euroleague şampiyonu Anadolu Efes, yıldız oyuncusu Vasilije Micic ile yeniden anlaştı.

Euroleague'de elde ettiği üst üste iki Euroleague şampiyonluğu sonrasında Avrupa'nın zirvesine taht kuran Anadolu Efes'te Vasilije Micic'in geleceği merak konusuydu. Yıldız oyuncunun Oklahoma City Thunder'da bulunan NBA hakları sonrasında Amerika'ya gideceği yönünde birçok haber çıkmıştı ama tercihi farklı oldu. Sırp yıldız geleceği hakkındaki kararını verdi ve lacivert beyazlılarla olan macerasını bir sezon daha uzatacak. NBA'deki hakları Oklahoma City Thunder'da bulunan Micic'in menajeri Misko Raznatovic, basketbolcunun 1 sezon daha Anadolu Efes forması giyeceğini açıkladı.


Shane Larkin ve Vasilije Micic bir sezon daha Anadolu Efes'te

Ayrıca Anadolu Efes Genel Direktörü Alper Yılmaz da sosyal medya hesabından yıldız basketbolcular Shane Larkin ve Vasilije Micic'in gelecek sezon takımda kalacağını şu şekilde ifade etti: "Shane Larkin ve Vasilije Micic, önümüzdeki sezon da bizimle beraber olacaklar. Hep birlikte üçüncü kupa hedefiyle ilerleyeceğiz."


vasilije micic


EuroLeague şampiyonluğunun mimarı 

EuroLeague'de normal sezonu sayı kralı olarak tamamlayan Sırp oyun kurucu, takımının EuroLeague şampiyonluğunun mimarları arasında yer almıştı. Micic, geride bıraktığımız sezonda EuroLeague'de 18.2 sayı, 2.7 ribaund ve 4.6 asist ortalamaları tutturmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.