Vasilije Micic NBA'yi istiyor

Vasilije Micic NBA'yi istiyor
Turkish Airlines EuroLeague'de üst üste 2. kez şampiyonluğa ulaşan Anadolu Efes'in yıldız basketbolcusu Vasilije Micic, başarılı performansları ile NBA ekiplerinin dikkatini çekmeyi başardı. İddialara göre birçok NBA takımı, Sırp basketbolcuya büyük ilgi göstermeye devam ediyor. Micic ise anlaşma sağlanırsa gelecek sezon NBA'de mücadele etmek istiyor.

Turkish Airlines EuroLeague'de üst üste 2. kez şampiyonluğa ulaşan Anadolu Efes'in yıldız basketbolcusu Vasilije Micic, başarılı performansları ile NBA ekiplerinin dikkatini çekmeyi başardı. 

ESPN'den Adrian Wojnarowski'nin haberine göre birçok NBA takımı, Anadolu Efes'in yıldız basketbolcusu Vasilije Micic'e büyük ilgi göstermeye devam ediyor. 


Oklahoma City Thunder'da düşünülmüyor

Sırp yıldızın NBA'deki hakları şu anda Oklahoma City Thunder'da bulunuyor. Ancak her ne kadar diğer takımlar ilgi gösteriyor olsa da Oklahoma City Thunder, yeni kadro planlamasında Vasilije Micic'i düşünmüyor.


Micic'in tercihi NBA

Vasilije Micic'in tercihi ise NBA'de forma giymek. Tecrübeli yıldız iddialara göre anlaşma sağlanırsa gelecek sezon NBA'de mücadele etmek istiyor.


EuroLeague şampiyonluğunun mimarı 

EuroLeague'de normal sezonu sayı kralı olarak tamamlayan Sırp oyun kurucu, takımının EuroLeague şampiyonluğunun mimarları arasında yer almıştı. Micic, geride bıraktığımız sezonda EuroLeague'de 18.2 sayı, 2.7 ribaund ve 4.6 asist ortalamaları tutturmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.