Ve Nzonzi geliyor! Steven Nzonzi kimdir, kaç yaşında ve nereli? Piyasa değeri

Ve Nzonzi geliyor! Steven Nzonzi kimdir, kaç yaşında ve nereli? Piyasa değeri
Galatasaray'dan son dakika transfer. Sarı kırmızılar Steven Nzonzi'yi kadrosuna kattı. İtalyan medyasına göre transfer kısa süre içerisinde gerçekleşecek. Peki Steven Nzonzi kimdir, kaç yaşında ve nereli? Piyasa değeri ve Transfermarkt bilgileri bu sayfada.

Bakayoko, Cuellar, Mehmet Topal ve Nainggolan, Ever Banega, Joao Mario ve birçok isimle dirsek temasında bulunan Galatasaray sonunda kararını verdi. Sarı kırmızılılar Roma'da forma giyen Steven Nzonzi'yi renklerine bağlıyor. Sky Sports'un son dakika geçtiği habere göre Fransız oyuncu Cimbom'a kiralık gelecek. Bu gelişme sonrası birçok taraftar Steven Nzonzi kimdir, kaç yaşında ve nereli? sorularını sorarken piyasa değerini ve Transfermarkt bilgilerini merak ediyor. İşte yanıtı...
Galatasaray, Steven Nzonzi'nin kiralık transferi konusunda Roma le anlaşma sağladı.

Oyuncu ile de anlaşıldı
Sky Sports'un son dakika haberine göre; Nzonzi, Galatasaray'ın kontrat teklifini kabul etti. Sarı kırmızılıların bu transfer için kiralama ücreti ödemeyeceği ifade edilirken oyuncunun kısa süre içinde Türkiye'ye geleceği vurgulandı. Sarı kırmızılı yöneticiler, Roma’dan yılda 2.5 milyon Euro net ücret alan Nzonzi ile de el sıkıştı.

Steven Nzonzi kimdir?
15 Aralık 1988'de Colombes'te dünyaya gelen Nzonzi'nin tam adı Steven N'Kemboanza Mike Christopher Nzonzi'dir. Kongo asıllı yıldız futbola Beauvais alt yapısında başladı ve Amiens alt yapısına geçiş yaptı. Burada profesyonel oldu. İlk transferini Blackburn'e yaptı. Sonrasında ise İngiltere'deki ikinci durağı Stoke City oldu. Yıldızını parlatan Nzonzi Sevilla tarafından 8 milyon euroya transfer edildi. Roma ise 27 milyon euro karşılığında tüm haklarını satın aldı. Fransa Milli Takımı formasını 14 kez terletti. Kariyerinde 1 Dünya Kupası ve 1 UEFA Avrupa Ligi zaferi bulunuyor. Transfermarkt değeri 23 milyon euro. Kariyerinde 430 maça çıktı. 22 gol atıp 22 de asist yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.