Vedat Muriqi 20 milyon euro

Vedat Muriqi 20 milyon euro
Olaylı bir transfer sürecinin ardından sarı lacivertli formayı giyen Vedat Muriqi daha ısınamadan Avrupa'nın dkkatini çekti. Fenerbahçe ise alt limiti 20 milyon euro olarak belirledi.

Çaykur Rizespor'dan 3.5 milyon euro bedelle transfer edilen Vedat Muriqi Fenerbahçe'ye şimdiden değerini katladı. Eljif Elmas'ın ardından yüklü bir bonservisle gitmesi beklenen Kosovalı golcü, lig ve milli maçlardaki performansıyla herkesin dikkatini çekti. Güçlü yapısı ve sırtı dönük oyundaki başarısıyla adından söz ettiren tecrübeli Avrupa'nın yolunu tutabilir.

Bugün de gözlem altında
Son olarak Kosova'nın Çekya ile oynadığı maçı izleyen scoutların bugünkü İngiltere maçında da Vedat Muriç'i mercek altına alacağı öğrenildi. F.Bahçe bu gelişmeler üzerine harekete geçti.

İngiltere ve İtalya'dan ilgi var
F.Bahçe oyuncusunun değerini 20 milyon Euro olarak belirledi. Tottenham, Lazio, Napoli ve Fiorentina 25 yaşındaki golcüyü transfer etmek için plan yapmaya başladı. Ama son söz F.Bahçe'nin... Vedat Muriç hemen hemen her fırsatta Avrupa hayalinin olduğunu dile getiriyor ancak Fenerbahçe'de şamipyonluk yaşamadan da takımdan ayrılmayı düşünmüyor.

Kaynak: Takvim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.