Vedat Muriqi'nin eşi Edibe Muric Çok Güzel Hareketler 2'de açıkladı: İstanbul'da oynamasını istiyorum!

Vedat Muriqi'nin eşi Edibe Muric Çok Güzel Hareketler 2'de açıkladı: İstanbul'da oynamasını istiyorum!
Bu sezon lider Trabzonspor'un 17 puan gerisine düşerek zirve yarışından kopan Fenerbahçe'de gol sıkıntısı çözülebilmiş değil. Rossi, Valencia, Serdar Dursun ve Berisha gibi isimlere rağmen istediği katkıyı alamayan sarı lacivertlilere santrafor takviyesi şart gibi gözüküyor. Konu golcü olunca da akla gelen ilk isimlerden biri Vedat Muriqi. Kosovalı futbolcunun eşi Edibe Muriqi, Çok Güzel Hareketler 2'de yaptığı açıklama ile taraftarları heyecanlandırdı. Muriqi, "Eşimin yeniden İstanbul'da oynamasını istiyor

Dün yayınlanan 106. bölümü ile 2022'de ilk kez izleyicilerinin karşısına çıkan Çok Güzel Hareketler 2 herkese unutulmaz anlar yaşattı. Skeçlerde zaman zaman hüzünler yaşanıp sosyal mesajlar da verildi. Dopdolu bir bölümde herkesin gözü Fenerbahçe'nin eski golcüsü Vedat Muriqi'deydi. Golcü futbolcu salonda gösteriyi seyrederken eşi Edibe Muriqi de yanındaydı ve yaptığı açıklamalar sarı lacivertli taraftarları heyecanlandırdı.



"Tatil için geldik"

Program sunucusu Eser Yenenler'in köşeye sıkıştırabilmek adına sorduğu sorulara "Buraya tatil için geldik. Bunu özellikle söyleyeyim. Burayı çok seviyoruz. 1-2 gün izin olduğunda dahi İstanbul'a gelmeye çalışıyoruz." ifadesi kullanan Vedat Muriqi, salonda ilgi odağı haline geldi. 

vedat muriqi
 


 

"İstanbul'da oynamasını istiyorum"

Eşinden sonra mikrofonu alan Edibe Muriqi ise o sırada oynanacak skeç nedeniyle kendisine sorulan; "Birinin aklını okumak isteseniz kimin isterdiniz?" sorusuna "Vedat'tan özel istek var. 'Sakın mikrofonu alma. Beni öyle durumlara sokuyorsun ki içinden çıkamıyorum' diyor. Açıkçası Ali Koç'un aklını okumak isterdim. Eşimin İstanbul'a gelmesini istiyorum. Roma'dan mennun değilim" dedi.

Eser Yenenler bu sözlerin ardından; "İnşallah bize imza atarsın. Kalırsan da Avrupa'da başarıların daim olur" diyerek Vedat Muriqi'ye temennilerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.