Victor Nelsson'dan 25 milyon euro bekleyen Galatasaray, 10 milyon euroya razı!

Victor Nelsson'dan 25 milyon euro bekleyen Galatasaray, 10 milyon euroya razı!
Galatasaray'da gösterdiği performansla birçok Avrupa takımını peşinden koşturan ancak kulüpte kalan Victor Nelsson, kulübeye mahkum kalmasının ardından bonservisinde de düşük yaşadı. Cimbom, daha önce beklediği seviyenin altında oyuncusunu bırakmaya razı.

7 milyon euro bonservisle Danimarka'nın Kopenhag takımından transfer edilen ve milli takıma kadar yükselen Victor Nelsson, yakaladığı formla birlikte Avrupa'da da pek çok kulübün listesine girmişti. Hatta Sevilla Marcao'yu aldığı dönemde 25 yaşındaki oyuncu için de nabız yoklamıştı ancak başarılı olamamıştı. Cimbom, istediği bonservis gelmeyince İspanyol ekibine izin vermemişti.

Beklenti 25 milyon euroydu

Geldiği dönemde sözleşmesine konulan 25 milyon euroyu nakit olarak önünde görmeyi isteyen Galatasaray yönetimi, Nelsson'un gidişi konusunda katı bir tavır sergilemişti. O dönem adı geçen takımlardan biri de Tottenham'dı ancak beklenen öneri bir türlü gelmedi. Monchi'nin adeta İstanbul'da yattığı Danimarkalı futbolcu, İstanbul'da kalmaya devam etti.

Yedek kulübesine hapsoldu

Bu sezon Davinson Sanchez'in transferi sonrasında yedek kulübesine demir atan Victor Nelsson için Galatasaray kariyerinin sonu geldi gibi görünüyor. Kolombiyalı yıldız gelene kadar maçların nerdeyse tamamına ilk 11'de başlamıştı ancak Okan Buruk'un tercihleri arasında yer almıyor. Bunun için de ayrılık kararı aldı. Yönetim de kararını verdi.

10-12 milyon euroya gönderilecek

Daha önce 25 milyon euroya yaklaşan bir teklif dahi alamayan Galatasaray'da artık Victor Nelsson'un gidişine kesin gözle bakılıyor. Menajerini de değiştiren yıldız stoperin İstanbul defterini kapatması ve Avrupa'da önemli bir takımla anlalması bekleniyor. Cimbom eğer 10-12 milyon bandında bir öneri gelirse oyuncusunun gidişine izin verecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.