Vida'nın yerine Erdoğan

Vida'nın yerine Erdoğan
Koronavirüs sonrası çıktığı ilk maçta F. TAV Fraport Antalyaspor'a evinde 2-1 yenilerek büyük hayal kırıklığı yaşatan Beşiktaş'ta Domagoj Vida'nın sakatlığı da can sıkmıştı. Hırvat yıldız eğer yetişmezse yerine Erdoğan Kaya oynayacak.

Hürriyet'in haberine göre; Siyah beyazlı takımın Antalyaspor ile oynadığı maçta sakatlanan Hırvat futbolcuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada “Sağ uyluk iç adalesinde yaralanma meydana gelen futbolcumuz Domagoj Vida’nın gerçekleştirilen MR görüntülemesinde ödem tespit edilmiştir. Vida’nın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır” denildi.

Vida için sıkı mesai
Uygulanacak tedavinin ardından ödemi inerse 31 yaşındaki futbolcu cumartesi günü deplasmanda oynanacak Yukatel Denizlispor maçının kadrosunda yer alacak. Ancak yetiştirilmezse, Antalya maçı kaybedilmesine rağmen genç oyuncular Rıdvan Yılmaz ve Ersin Destanoğlu’nun performansından çok memnun kalan teknik direktör Sergen Yalçın’ın bu oyuncular gibi 19 yaşında olan Erdoğan Kaya’ya da şans vermeyi planladığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.