Vincent Aboubakar Beşiktaş'ı uçuruyor!

Vincent Aboubakar Beşiktaş'ı uçuruyor!
Sezon başında sakatlık riskine yönelik özel bir madde ile transfer edilen Aboubakar'ı yıkan çıkmadı. Kamerunlu futbolcu kendisine gösterilen sevgiye en iyi şekilde cevap vermeye çalışırken golleri de sıralıyor. 29 yaşındaki golcü takımının zirve yarışındaki en etili silahı haline geldi.

Porto'dan kiralandığı ilk dönemde gösterdiği performansla Beşiktaş taraftarlarının içinde ukte olarak kalan Aboubakar bu sezon başında tapusuyla birlikte kadroya katılmıştı. Kamerunlu golcü tutuk olarak başladığı ikinci Türkiye kariyerinde Başakşehir maçından itibaren hücumun en önemli kozu olmayı başardı. Fenerbahçe ve Erzurumspor'a karşı 2'şer gol atan deneyimli golcü son dört mücadelede rakip fileleri 3 kez sarstı. Annesinin acı kaybına rağmen sahaya da bunu hiç yansıtmadı ve işini yapmaya devam ediyor.


Herkesi mutlu etmek zorundayız

Dün oynanan Göztepe karşılaşmasında takımını öne geçiren golü atan Aboubakar, maç sonu röportajında "Şampiyonluğu konuşmak için erken. Daha 20 maç var. Oldukça zor bir maç oynadık. Haftada iki maç oynamak çok zor ve toparlanma süremiz çok az. Tek amacımız bu 20 maçı iyi geçirmek ve şampiyon olmak. Beşiktaş camiasındaki herkesi mutlu etmek zorundayız." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.