Vincent Aboubakar Fenerbahçe'ye mi imza atacak? Flaş gelişme...

Vincent Aboubakar Fenerbahçe'ye mi imza atacak? Flaş gelişme...
Krunic ve Bonucci sonrasında Çağlar Söyüncü'yü de kadrosuna katmaya çok yaklaşan Fenerbahçe'nin asıl hedefi Vincent Aboubakar. Beşiktaş'taki durumu yakından takip edilen Kamerunlu eğer takımdan ayrılırsa sözleşme imzalanacak.

Beşiktaş'ta teknik direktörlük koltuğuna getirilen Fernando Santos henüz forvet istediği yönünde bir açıklamada bulunmasa da takımın çektiği gol sıkıntısı nedeniyle yeni bir hamle yapılması bekleniyor. Son karşılaşmada 10 kişi kalan Adana Demirspor karşısında skor üretemeyen Kartal'da golcü konusu tekrar masaya yatırıldı ve gündemde Aboubakar vardı.

Görüşme yapacak

Portekizli çalıştırıcı kendisi gelmeden önce Rachid Ghezzal, Eric Bailly, Jean Onana ve Valentin Rosier ile kadro dışı kalan golcü futbolcu hakkında detaylı bir bilgilendirme istedi. 3 ismin ayrıldığı Kartal'da Cezayirli yıldızın Antalyaspor'a gitmesi yüksek ihtimal olarak gözüküyor. Afrikalı forvetin durumuna ise Santos yüz yüze yapacağı görüşme sonrasında karar verecek.

Fener devrede

Daha önce Suudi Arabistan'da oynadığı dönemde de istediği Vincent Aboubakar'ı yeniden listesine alan Fenerbahçe, Afrika Kupası dönüşünü bekliyor. Eğer kendisi hakkında kadro dışı, ayrılık veya fesih kararı çıkarsa girişimler başlayacak. Bathusayi'nin de ayrılığının yakın olması, golcü takviyesini kaçınılmaz kılıyor. Teknik direktör İsmail Kartal'ın "Bir yerli santrfora ihtiyacımız var" sözlerinin ardından Umut Bozok, Serdar Dursun, Ahmet Kutucu, Güven Yalçın gibi isimler konuşulmuştu. Ancak hiçbir isim taraftarı da teknik heyeti de memnun etmedi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.