Vincent Aboubakar Galatasaray maçında oynayacak mı?

Vincent Aboubakar Galatasaray maçında oynayacak mı?
Yaşadığı sakatlık süresi bir süredir formasından uzak kalan Vincent Aboubakar'ın ne zaman sahalara döneceği merak konusu. Rizespor maçını da kaçıran Kamerunlunun geleceği merak konusu. Peki, Vincent Aboubakar Galatasaray maçında oynayacak mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Sezon başından bu yana sürekli olarak gündeme getirilen sakatlığı ile konuşulan Aboubakar, Beşiktaş'ın şampiyonluk yürüyüşündeki en önemli dönemde formasından uzak kalmıştı. Siyah beyazlıların Afrikalı yıldızının sahalara ne zaman döneceği konusundaki beklentiler sezon sonu yaklaştıkça daha da artıyor. Taraftarlar da Kamerunlu golcü için sabırsız. Vincent Aboubakar Galatasaray maçında oynayacak mı? İşte detaylar...


Vincent Aboubakar Galatasaray maçında oynayacak mı?

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Çaykur Rizespor maçının ardından basın mensuplarına konuştu. Emre Kocadağ, golcü oyuncu Aoubakar'ın son durumu hakkında "Aboubakar daha takımla antrenmana çıkmadı. Bu nedenle Hatayspor maçında oynaması zor gözüküyor ama ben Galatasaray maçına hazır olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.