Vincent Aboubakar ile ilgili flaş madde! Bonservisinin yarısı Porto'ya

Vincent Aboubakar ile ilgili flaş madde! Bonservisinin yarısı Porto'ya
Beşiktaş daha önce kiraladığı Vincent Aboubakar'ı ssezon başında sakatlığı ve formu sayesinde Porto'dan ücretisz olarak almıştı. Kamerunlunun yükselen form grafiği siyah beyazlıların iştahını kabartmaya başladı ancak flaş bir konu gündeme geldi. Ortaya atılan iddiaya göre Abubakar satılırsa bonservisin yarısı mavi beyazlılara gidecek.

Son haftalarda aldığı sonuçlarla zirveye doğru yol alan Beşiktaş'ta sezon başında transfer edilen Vincent Aboubakar eleştirilerin hedefi haline gelmişti. İlk 5 haftada sadece 1 defa gol atabilen deneyimli futbolcu, Gaziantep FK ile oynanan mücadelenin ardından adeta yeniden doğdu. Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarıyla birlikte başlayan patlama Kasımpaşa karşısında da sürdü. Afrikalı yıldız son 3 maçta 4 gol kaydetti. Sergen Yalçın'a da verdiği sözü tuttu.


SÖZLEŞMEDE FLAŞ MADDE

Öte yandan Aboubakar'ın sözlesmesi için flaş bir iddia ortaya atıldı. Portekiz ekibi Porto'dan bedelsiz olarak bonservisiyle alınan Vincent Aboubakar'ın, yeni sezonda artı bir opsiyonun devreye girmesi sonrasında baska bir takıma satılması gündeme gelirse isler değişecek. Beşiktaş ve Porto arasında yapılan özel anlaşmaya göre Kamerunlu futbolcu, Kara Kartal'dan baska bir takıma transfer olursa elde edilecek olan gelirin yarısı Portekiz kulübüne aktarılacak.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.