Vincent Aboubakar Trabzonspor'a transfer olacak mı?

Vincent Aboubakar Trabzonspor'a transfer olacak mı?
Dünya Kupası'nda ülkesi Kamerun adına attığı gollerle adeta kahraman olan Vincent Aboubakar'ın Suudi Arabistan temsilcisi Al-Nassr'dan ayrılacağı yönündeki haberler gündemden düşmüyor. Afrikalı golcü için Trabzonspor'un ilgisinin olduğu öne sürülüyor. Peki, Vincent Aboubakar Trabzonspor'a transfer olacak mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Katar'da sahada olduğu 141 dakikaya 2 gol ve 1 asist sığdıran Vincent Aboubakar ülkesi Kamerun'un elenmesine mani olamamıştı. Evine dönmek zorunda kalan yıldız futbolcunun gösterdiği performans ise birçok kulübü harekete geçirdi. Bu takımlardan birinin Trabzonspor olduğu yönündeki söylentiler medyadaki yerini almıştı. Al-Nassr'ın forveti olan tecrübeli forvetin geleceği de merak konusu haline geldi. Peki, Vincent Aboubakar Trabzonspor'a transfer olacak mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Beklenen verim sağlanamadı

Trabzonspor'un bu sezon kadrosuna kattığı Maxi Gomez ve Umut Bozok'un oluşturduğu hücum hattında bir de Djaniny ile kontrat uzatıldı. Üç ismin Dünya Kupası arasına kadar attıkları gol sayısı bir elin parmaklarını geçmedi. Durumdan rahatsız olan teknik heyet ve yönetim yeni arayışlara başladı. Hedefteki ilk ismin Dovbyk olduğu bilinirken Uruguaylı golcüye eksi takımı Celta Vigo'nun ilgi gösterdiği yönünde birçok haber medyada yer alıyor. Aboubakar da uzun süredir Süper Lig takımları ile anılan isimlerin başında geliyor.


vincent aboubakar


Sadece ilgi

Arap basını, Al-Nassr'ın takım bulmasını istediğini yazdığı Vincent Aboubakar'ı da bordo- mavili takım ile ilişkilendiriyor... Ancak Kamerunlu golcü Trabzonspor ile ilişkisi şu an sadece 'iddia' düzeyinde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.