Vitor Pereira Anastasios Bakasetas'ı listesine aldı!

Vitor Pereira Anastasios Bakasetas'ı listesine aldı!
Süper Lig'de 19 puanla lider durumda bulunan Fenerbahçe, milli aranın ardından takipçisi Trabzonspor'a konuk olacak. Zorlu mücadelenin hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertliler işi sıkı tutuyor. Rakibi analizlere başlayan teknik heyet, tüm planlarını galibiyet üstüne kuruyor. Fenerbahçe'de eksiklerin de dönmesi bekleniyor. Trabzonspor'u analiz eden Portekizli çalıştırıcı Vitor Pereira, Bakasetas'ı gözüne kestirdi. İşte Fenerbahçe'nin o planı...

Önemli eksiklere rağmen 8 haftayı lider tamamlayan Fenerbahçe, gözünü Trabzonspor'a dikti. Sarı-lacivertliler, 9. haftada konuk olacağı rakibine karşı hazırlıklara başladı. 3 günlük aradan sonra Samandıra'da yılın maçı için topbaşı yapan Kanarya, işi sıkı tutuyor. Teknik direktör Pereira, oynanacak kritik karşılaşma öncesi bordo-mavililerin maçlarını izliyor, rakibin artı ve eksilerini değerlendiriyor.


ZİRVE AŞKINA!

Sakatlardan gelen haberler de zorlu sınav öncesi teknik heyeti daha çok umutlandırıyor. Sahada bireysel çalışmalara başlayan Jose Sosa, Tisserand ve Nazım Sangare'nin Trabzonspor maçına yetişeceği belirtiliyor. Yalnızca İrfan Can'ın durumu belirsizliğini koruyor. Bu zorlu deplasmanda tüm hedefini galibiyet üstüne kuran Vitor Pereira, takipçisiyle arasındaki puan farkını da açmanın planlarını yapıyor.


BAKASETAS'I LİSTEYE ALDI!

Trabzonspor'u analiz etmeye başlayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, dikkat edilecek isimler arasında ilk sıraya Bakasetas'ı aldı. Portekizli hoca, ligdeki 8 maçta 5 gol, 3 asistle bordo-mavililerin öne çıkan futbolcusu olan Bakasetas'a önlem almayı planlıyor. Tecrübeli teknik adamın Mert Hakan Yandaş ile Yunan yıldızı kilitlenemeyi düşündüğü belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.