Vitor Pereira, Erick Pulgar'ın peşinde

Vitor Pereira, Erick Pulgar'ın peşinde
Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira'nın çalıştırdığı Brezilya ekibi Corinthians, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Galatasaray'da geçiren Şilili orta saha Erick Pulgar ile yakından ilgileniyor. Orta saha için takviye arayışında olan Corinthians'ın Avrupa'da bazı isimleri değerlendirdiği ve ardından Şilili oyuncunun transferi için görüşmeleri başlatmaya karar verdiği iddia edildi.

Fenerbahçe 'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira'nın çalıştırdığı Brezilya ekibi Corinthians, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Galatasaray 'da geçiren Erick Pulgar'ı gündemine aldı.

UOL'da yer alan habere göre Corinthians, Erick Pulgar ile yakından ilgileniyor. Orta saha için takviye arayışında olan Brezilya ekibi, Avrupa'da bazı isimleri değerlendirdi ve ardından Şilili oyuncunun transferi için görüşmeleri başlatmaya karar verdi.

CSKA Moskova da ilgileniyor

2016 yılından bu yana Güney Amerika futbolundan uzakta kaldığı belirtilen 28 yaşındaki futbolcu ile Rus ekibi CSKA Moskova'nın da ilgilendiği aktarıldı.

Fiorentina ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Pulgar, geçtiğimiz sezonun Ocak ayında kiralık olarak Galatasaray'a transfer olmuş ve Sarı-Kırmızılı forma ile 11 maçta görev yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.