Vitor Pereira'nın hedefi Galatasaray

Vitor Pereira'nın hedefi Galatasaray
Fenerbahçe'de Portekizli teknik adam, hakkındaki iddialara kulaklarını kapattı. Pereira ve ekibi, Galatasaray’ın sezon başından beri oynadığı tüm maçları analiz ediyor. 53 yaşındaki çalıştırıcı, derbide Aslan’ı avlayıp yeni bir sayfa açmanın peşinde.

Sarı-Lacivertliler’de 2-2’lik Kayserispor beraberliğinin ardından takıma 3 gün izin verilmişti. Ancak Vitor Pereira ve ekibi, dinlenmek yerine Galatasaray derbisi için hemen kolları sıvadı. Portekizli teknik adam, hakkındaki iddiaları bir kenara bırakarak Sarı Kırmızılılar’ın en ince ayrıntısına kadar analiz edip, derbide zaferi getirecek planı hazırlamak için çalışıyor. Ekibini ikiye bölen 53 yaşındaki çalıştırıcı, Galatasaray’ın sezon başından beri ligde ve Avrupa’da oynadığı tüm maçları izlettiriyor.

Aslan’ın hangi rakibe karşı nasıl oynadığı, maçların hangi bölümlerinde performansının düşüşe geçtiği, güçlü ve zayıf yönleri belirlenecek. Pereira, detaylı analizlerin ardından derbinin planını hazırlayacak. Portekizli hoca, yarından itibaren ise Galatasaray’ı tüm ayrıntıları ile öğrencilerine ezberletmeye başlayacak. Pereira, bu maçta alınacak galibiyetin yeni bir sayfa açılmasını sağlayacağından emin. Fanatik 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.