Wesley Sneijder hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl?

Wesley Sneijder hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl?
Bir dönem Galatasaray'da top koşturan ve geçtiğimiz günlerde Reynmen konserinde görüntülenen Hollanda futbolunun efsanelerinden Wesley Sneijder dün göğüs sıkışması nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Galatasaray'ın Drogba ile birlikte kadrosuna katark o dönem büyük sükse yaratan ve sarı kırmızılı forma ile 175 maça çıkıp 45 kez rakip fileleri havalandıran Wesley Sneijder'den üzücü haber geldi. Hollandalı efsanenin dün hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Göğüs sıkışması şikayetiyle tedavi altına alınan Sneijder'in durumu da merak konusu oldu.


Acile kaldırıldı

Wesley Sneijder önceki gün öğleden sonra 16:30 sıralarında göğüs ağrısıyla Nieuwegein'deki St. Antonius Hastanesi'ndeki acil kalp yardımı ünitesine gitti. Sağlık durumu iyi olan Sneijder tatil için Ibiza'ya gitti.


 

Kardeşi açıkladı

Wesley'nin kardeşi Rodney, hastaneye kaldırılma haberlerine şimdi yanıt verdi. Ağabeyinin durumu hakkında konuşan Rodney, şu anlık bir sorun bulunmadığını ve her şeyin iyi gittiğini söyledi. 



Annesi Türkiye'de acı haberi aldı

Geçtiğimiz günlerde Sneijder ailesi şok edici bir haberle sarsıldı. Wesley ve Rodney'in annesi Sylvia, akciğer tümörü nedeniyle Türkiye'de bir hastaneye kaldırıldı. Ancak daha sonra lenfoma hastası olduğu ortaya çıktı. Sylvia Sneijder ilk kemoterapi tedavisini gördü. Ve zor bir süreçten geçmesine rağmen, Rodney kısa süre önce annesinin bu şartlar altında iyi durumda olduğunu bildirdi.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.